Win Advent Dag 27 Bordspel Orbito

Win Advent Dag 27 | Bordspel Orbito

Na alle drukke dagen is het vandaag even tijd om lekker te ontspannen en even niets te moeten. Het regenachtige zorgt er ook voor om vandaag lekker thuis te blijven en gezellig samen een spelletje te gaan spelen. Eerder dit jaar ontvingen wij het bordspel Orbito van FlexIQ en is een grote hit. Het is een tactisch spel, waarbij de potjes ook niet al te lang duren. Vandaag mag ik dit bordspel ook weggeven.

Orbito

Orbito is een snel strategiespel voor 2 spelers. De spelregels zijn eenvoudig en gemakkelijk te leren. Maar vergis je niet, want het spel is toch erg uitdagend. Het doel van het spel is om als eerste 4 knikkers van jouw kleur in een horizontale, verticale of diagonale lijn op het bewegende speelbord te krijgen.

Orbito combineert een eenvoudige uitziend spel met strategische elementen, waarbij spelers moeten plannen en anticiperen op de verschuivingen veroorzaakt door de Orbitoknop om de overwinning te behalen.

Spelregels:

  1. Het spelbord is 4×4 en bevat een Orbitoknop waarmee alle knikkers één positie in hun ‘orbit’ verschuiven.
  2. Beide spelers hebben elk 8 knikkers van hun eigen kleur; wit of zwart.
  3. Om de beurt mogen de spelers een knikker op het speelbord plaatsen en zo strategisch proberen een lijn van 4 knikkers van hun eigen kleur te vormen.
  4. Om je beurt te beëindigen, moet je op de Orbitoknop drukken, wat alle knikkers op het bord één positie doet verschuiven.
  5. Tijdens je beurt kun je ook de strategie van je tegenstander dwarsbomen door één van zijn knikkers naar een aangrenzende, vrije positie te verplaatsen.
  6. De speler die als eerste een horizontale, verticale of diagonale lijn van 4 knikkers in zijn kleur creëert, wint het spel.

Win Advent Dag 27 | Bordspel Orbito is gesloten

In samenwerking met One Day mag ik het bordspel Orbito verloten.

  • De winnaar is bekendgemaakt en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

114 thoughts on “Win Advent Dag 27 | Bordspel Orbito

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.