Winactie | Trollenjagers: Defenders of Arcadia, de Game

De serie Trollenjagers op Netflix is hier in huis met veel plezier gekeken. De meiden konden dan ook niet wachten op het spel Trollenjagers: Defenders of Arcadia te spelen op hun Nintendo Switch. We kunnen het dan ook aan alle Trollenjagersfans aanraden. En mocht je een PS4 hebben, lees dan snel verder, want ik mag ook een spel verloten.

Trollenjagers: Defenders of Arcadia, de Game

Netflixserie Trollenjagers

Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia, is een geanimeerde Netflix-trilogie uit 2016. De serie bestaat uit de delen Trollenjagers3onder en Wizards met in totaal 52 afleveringen, die ongeveer 23 minuten duren. De serie is zeer populair bij kinderen vanaf 6 jaar en scoort dan ook een dikke 8,5 op IMDb.

De 15-jarige Jim Lake junior is een doodgewone tiener. Dat wil zeggen, totdat hij op een dag uitverkoren is om de allereerste menselijke beschermer van de trollenwereld te worden! De trollen leven in een geheime wereld onder Jims geboortestad Arcadia Oaks. Als Jims missie faalt, zal de mensheid ophouden te bestaan! Het lot van beide werelden rust op zijn jonge schouders. Lukt het Jim om een succesvolle trollenjager en tegelijkertijd een normale tiener te zijn? Waarschijnlijk niet. Maar normaal zijn was toch altijd maar saai…

Trollenjagers: Defenders of Arcadia game

Wanneer een serie populair is, kun je er op wachten dat er ook een spel van uitkomt voor de spelcomputer. In het spel voor de Nintendo Switch of PS4 spring je in de wereld van de trollenjagers als Jim Lake Jr. om Porgon de oplichterstrol en zijn snode plannetjes te dwarsbomen! Werk samen met Claire in de co-op en krijg de helpende hand van nog veel meer geliefde personages om de onbekende, boosaardige krachten tegen te gaan en de tijdapocalyps te stoppen! Upgrade je pantser en boost je vaardigheden om krachtiger dan ooit te worden. Het lot van het universum ligt in jouw handen!

Wat vonden wij van Trollenjagers game?

Voor de fans van de Netflixserie de Trollenjagers is het zeker een aanrader. Het is geen ingewikkeld spel en daarom ook goed te spelen voor jongere kinderen. Zeker ook omdat het spel in het Nederlands gesproken wordt. Het is spel is zeker niet één van de mooiste of snelste spellen die ik ooit gezien heb, maar voor mijn meiden maakt dat niet heel veel uit. Met veel plezier hebben ze het spel gespeeld en dan met name ook de leuk minigames.

Het spel is verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC.

Tip! Vandaag is het Black Friday en ik heb het spel al voor een leuke afgeprijste prijs voor bij zien komen.

Winactie Trollhunters voor PS4

Met dank aan OneDay MPM mag ik het Trollhunters spel voor de PS4 weggeven.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij welke serie jouw kinderen graag kijken op Netflix.
  • Vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook | Instagram Twitter Bloglovin wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 1 december. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

57 thoughts on “Winactie | Trollenjagers: Defenders of Arcadia, de Game

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.