Geestenvlucht

Geestenvlucht, een tacktiekspel met een échte drone

Eén van de meest opvallende spelletjes die we zagen op het Spellenspektakel vorige maand, was het spel Geestenvlucht. Dit familiespel speel je namelijk met een echte drone. Hoe gaaf is dat! Ben je benieuwd naar hoe je dit spel speelt, lees dan snel verder. En doe ook zeker mee met de winactie, want ik mag ook een spel weggeven.

Geestenvlucht

Er zijn geesten op de vlucht en ze willen zo snel mogelijk vertrekken in de drone. Schiet jouw geesten naar het lanceerplatform naar de drone om ze zo te helpen te ontsnappen. Zit jouw geest in de drone als hij opstijgt, dan heb je een punt verdiend.

Het bijzondere aan dit spel is, dat het gespeeld wordt met een échte drone, die vanzelf opstijgt en ook weer vanzelf landt op de grond. De drone is stevig gebouwd en kan tegen een stootje, waardoor het zeker een geschikt spel is voor kinderen.

Zo speel je het spel

Voordat je het spel kunt beginnen, moet je eerst het lanceerplatform opbouwen met zijn 4 schietbanen voor de geesten. In het lanceerplatform gaan 4 AAA-baterijen. Tijdens het opbouwen kun je meteen de drone opladen met het meegeleverde USB-kabeltje. Als het lampje van de drone groen kleurt, is hij klaar.

Geestenvlucht

Je kunt het spel Geestenvlucht met 2-4 spelers spelen. Iedereen kiest een eigen kleur geesten en neemt plaats aan zijn uiteinde van het lanceerplatform. De bedoeling is om zo snel mogelijk jouw geesten met de katapult in de drone van het lanceerplatform te schieten. Als er een geest in de drone zit, stijgt de drone na 3 seconden op en is die geest vrij! Maar pas op: spelers kunnen die kostbare seconden gebruiken om hun eigen geest in de drone te katapulteren zodat die van de tegenspeler eruit valt! De eerste speler die al z’n geesten heeft bevrijd is de winnaar!

Heb je een probleem met je drone? Contacteer de klantendienst van Megableu via de website! Zij helpen je graag verder en vervangstukken zijn beschikbaar.

Wat vinden wij van Geestenvlucht

We hadden het spel Geestenvlucht al gezien op het Spellenspektakel en daar trok het ook veel aandacht van iedereen, waardoor we alleen maar konden toekijken en het niet zelf hebben gespeeld. De meiden waren dan ook verrast, toen ze het spel thuis mochten testen. De spelregels zijn vrij simpel, maar de uitvoering vraagt toch de nodige concentratie en tactiek om jouw geest precies in de drone te krijgen. Daarna is het natuurlijk hilarisch als de drone opstijgt en je hem daarna probeert de vangen. In het begin is dat even spannend, maar de drone is zeer kindvriendelijk en prima uit de lucht te vangen. Het spel is geschikt voor kinderen van 7 jaar en een potje duurt ongeveer 20-30 minuten. Echt een aanrader voor de feestdagen.

Winactie Geestenvlucht is gesloten

In samenwerking met Day One MPM, mag ik het spel Geestenvlucht van Megablue weggeven. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

105 thoughts on “Geestenvlucht, een tacktiekspel met een échte drone

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.