Addams Family : Mansion Mayhem

Voor The Addams Family fans – The Addams Family: Mansion Mayhem game

Vanaf deze week is de nieuwe film The Addams Familiy; op avontuur te zien in de bioscoop. Naast de film is er nu ook een nieuwe game verkrijgbaar voor op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox, Stadia en pc; The Addams Family: Mansion Mayhem. Ontrafel de griezelig spannende geschiedenis van het Addams Family-huis in een 3D-platformavontuur! Wij zijn groot fan en wilden dan ook graag deze nieuwe game eens uitproberen voor op de Nintendo Switch. Hier lees je wat wij er van vonden.

The Addams Family

De Addams Family is een satirische versie van het ideale Amerikaanse gezin. De Addams zijn excentriek, rijk en houden van alles dat grotesk en macaber is. Daarbij zijn ze zich totaal niet bewust van het feit dat anderen hen vreemd of angstaanjagend vinden. Naast moeder Morticia en vader Gomez, zijn er de 2 kinderen Wednesday en haar broertje Pugsley. Maar in hun grote landhuis wonen ook neef Fester, neef Itt en oma Addams. En dan is er ook nog Lurch, de butler van het landhuis.

The Addams Family: Mansion Mayhem

The Addams Family: Mansion Mayhem – de game

Het spel The Addams Family: Mansion Mayhem neemt spelers mee op een griezelig avontuur dat leuk is voor de hele familie! Help Wednesday, Gomez, Morticia en Pugsley het geliefde Addams landhuis te redden in dit huiveringwekkend hilarische 3D-avontuur met gedeeld scherm, tot 4-spelers lokale co-op. Spelers kunnen de verschillende personagevaardigheden uitproberen om door de vier unieke griezelige locaties te navigeren; Gomez’ oude Mazurka Saber is perfect voor snijden en glijden, terwijl Morticia’s modieuze en vriendelijke Spider Sling kan webben schieten, grijpen, slingeren en voorwerpen trekken. Pugsley’s handgemaakte bommen zijn een explosie om op rond te rollen en dingen op te blazen en Wednesday’s huisdier octopus Socrates is klaar om op te blazen en te zweven met een krachtige inktspray. Bereid je voor op een familiespelavond die angstaanjagend spannend wordt!

De game is gebaseerd op de nieuwe animatiefilms ‘The Addams Family‘ en het aankomende vervolg ‘The Addams Family 2‘ dat vanaf 6 oktober is te zien in de bioscoop. De game is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox, Stadia en pc.

Wat vinden wij van The Addams Family: Mansion Mayhem

Als grote fans van The Addams Family hebben we erg uitgekeken naar het vervolg op de eerste animatiefilm. Dubbel leuk is het dat niet alleen de film nu te zien is in de bioscoop, maar ook dat er een spel uitgekomen is. In dit spel mag je zelf een kijkje nemen in het grote landhuis. Daarbij kun je ook zelf kiezen wie je wilt zijn. De bedoeling is om verschillende levels uit te spelen. Deze zijn niet al te moeilijk en duren ook niet zo lang. Daarom zeker goed te spelen voor jongere kinderen (die niet al te snel bang zijn). Je moet geen graphics verwachten zoals bij de Mario-spelletjes, maar het is zeker leuk om samen als gezin te spelen op een regenachtige dag.

Spread the love

One thought on “Voor The Addams Family fans – The Addams Family: Mansion Mayhem game

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.