later als ik groot ben

Kinderboekenweek | Later als ik groot ben – Dick Bruna

Het thema van de Kinderboekenweek 2021 is worden wat je wilt. Een mooi thema waar je zeker met kinderen vele kanten mee op kan. Vaak hebben kinderen op jonge leeftijd al heel veel ideeën over wat ze later willen worden. Het nieuwe kartonboek later als ik groot ben speelt daar mooi op in. Ter ere van de Kinderboekenweek mag ik dit boekje weggeven.

Kinderboekenweek 2021

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2021, dat in het thema staat van worden wat je wilt, is het nieuwe kartonboek later als ik groot ben uitgebracht. Kijk naar de herkenbare, kleurrijke illustraties van Dick Bruna en fantaseer over wat jij later wilt worden!

Later als ik groot ben

In dit flapjesboek zijn allerlei beroepen te vinden: van dokter tot muzikant en voetballer. Wat wil jij worden als je groot bent? De flapjes nodigen uit tot interactie en op elke pagina wordt een kenmerk van het afgebeelde beroep genoemd. ‘Ik zorg graag voor mensen. Later als ik groot ben, werk ik in een ziekenhuis.’ Weet jij welk beroep hierbij past? Kijk maar onder de flap!

flapjesboek later als ik groot ben

Het flapjesboek later als ik groot ben is verkrijgbaar in de boekhandel en online.

Winactie Flapjesboek later als ik groot ben van Dick Bruna is gesloten

Met dank aan Mercis mag ik het flapjesboek later als ik groot ben verloten. De winnaar is

flapjesboek later als ik groot ben
  • De winnaar zal in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties bij Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.Spread the love

41 thoughts on “Kinderboekenweek | Later als ik groot ben – Dick Bruna

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.