Winactie Advent Dag 13 Stratego Junior Disney

Advent WinDag 13 | Stratego Junior Disney

Wij zijn dol op spelletjes, nieuwe maar zeker ook de gouwe oude, zoals Stratego en Party & Co. Deze spelletjes zijn al decennialang ontzettend populair bij jong en oud. Zeker nu de dagen korter worden en we meer tijd binnen zitten, zijn deze spelletjes een musthave om in huis te hebben. Of het nu als cadeau is onder de kerstboom, of om erbij te pakken tijdens pakjesavond: met Stratego en Party & Co zit je altijd goed. Vandaag zit er achter deurtje 13 Stratego Junior Disney. Doe je mee?

Stratego – het legendarisch bordspel

Volgend jaar viert Stratego zijn 65e verjaardag; sinds 1958 zijn er wereldwijd maar liefst meer dan 20 miljoen exemplaren van het spel verkocht. Hiermee is het dan ook uitgegroeid tot een van de bekendste spellen van Nederland. Het spel is onder andere razend populair wegens de verschillende edities. Volwassenen kunnen de strijd met elkaar aangaan in Stratego Original en de kids kunnen zich uitleven met Stratego Junior Disney en Stratego Junior Efteling Joris en de Draak.

Stratego

Stratego speel je één op één: een intiem moment tussen twee vrienden, of tussen (groot)ouder en kind. Beide spelers hebben een leger van 41 speelstukken, die allemaal een eigen rang hebben. Strategisch denken staat voorop: het doel is om de vlag van de tegenstander te veroveren terwijl jouw leger de eigen vlag verdedigt. Een spannende opdracht, waarmee deze tijdloze klassieker verschillende generaties samenbrengt. 

Party & Co – spel en feest ineen

Met Party & Co speel je niet alleen een spel – je viert samen een feestje! Ideaal wanneer je de boel even wilt opschudden op een verjaardag, borrel of tijdens de feestdagen. Ga in teams de uitdaging aan en raad het antwoord op gebaren, tekeningen, liplezen, quizvragen en het verboden woord. Pijn in je buik van het lachen gegarandeerd! Party & Co is er in meerdere edities, waardoor het spel voor alle leeftijden leuk is om te spelen.

Party & Co

Naast de Original-uitgave is er ook een juniorversie voor kids, die zij zelfstandig kunnen spelen. Ben je met de hele familie? Dan is Party & Co Family dé uitkomst, waarbij de kleintjes samen tegen de volwassenen spelen. Op een huisfeestje is de Extreme-editie de grote gangmaker; zonder bord maar mét 12 verschillende uitdagingen in de 4 verschillende categorieën. Kortom: hoe je de winterdagen ook doorbrengt, met Party & Co maak je er altijd een feestje van.

Winactie Stratego Junior Disney is gesloten

Met dank aan Het PRbureau mag ik Stratego Junior Disney verloten.

  • De winnaar is bekend en heeft persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere lopende winacties
op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

101 thoughts on “Advent WinDag 13 | Stratego Junior Disney

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.