Winactie Advent Dag 14 Avatar The Way of Water

Advent WinDag 14 | Avatar The Way of Water

Het is alweer 13 jaar geleden dat Avatar, de succesvolste film ooit met een opbrengst van meer dan 2,7 miljard dollar, uitkwam in de bioscoop. Toen al kondigde James Cameron een tweede deel aan, maar wilde wachten tot er nog betere technieken voor deze film mogelijk waren. Vanaf vandaag is het 2e deel; Avatar The Way of Water dan eindelijk te zien in de bioscoop en ik kan je vertellen dat dit het wachten waard is geweest. Ik mocht de film al zien en was ondersteboven geblazen. Vandaag dan ook een mooi Avatar The Way of Water pakket achter vakje 14 en vertel ik je alles over deze megafilm.

Hoe zat het ook alweer

Even een opfrisser; In het jaar 2154 wordt de verlamde oorlogsveteraan Jake Sully gerekruteerd voor een programma om waardevolle grondstoffen te verzamelen op de maan Pandora. Omdat de atmosfeer van Pandora giftig is, is er het Avatar-programma ontwikkeld, waarin mensen gekoppeld worden aan een avatar. Deze avatars zijn genetisch gemanipuleerde hybriden van menselijk DNA vermengd met DNA van de originele bewoners van Pandora… de Na’vi. Jake, herboren in avatar-vorm, kan weer lopen en krijgt een missie om de Na’vi te infiltreren, die een groot obstakel zijn geworden bij het delven van het kostbare erts. Maar nadat een mooie Na’vi-vrouw, Neytiri, het leven van Jake heeft gered, verandert alles. Jake wordt opgenomen door haar clan en leert de Na’vi-manier te respecteren en neemt uiteindelijk zijn plaats in bij de inheemse stam en gaat het gevecht aan tegen zijn oude werkgever, de Sky-people.

Avatar The Way of Water – het verhaal

In Avatar The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar later af, na de gebeurtenissen van de eerste film. Jake en Neytiri hebben ondertussen 3 Na’vi kinderen gekregen: zoon Neteyam, zoon Lo’ak en dochter Tuktirey. Daarnaast hebben ze ook een geadopteerde Na’vi dochter Kiri en ook is het mensenkind Spider altijd bij hen te vinden.

.

Op aarde hebben ze ook niet stil gezeten. Zo is Kolonel Miles Quaritch herrezen uit de dood en klaar om opnieuw de strijd met Jack aan te gaan. Jack heeft alleen een nieuwe rol, die van vader. Hij besluit met zijn gezin het bos te verruilen voor een clan aan de zee. Hier leren ze alles over het leven op en in het water. Maar helaas weet ook Quaritch ze hier te vinden…

Genre: actie, avontuur, fantasie
Lengte: 192 min. (dit is 3 uur en 12 min!)
Kijkwijzer: 12+, geweld, angst, grof taalgebruik
Gesproken taal: Engels
Te zien in 3D, IMAX, Dolby Cinema, 4D, ScreenX

Cast: Sam Worthington (Jake), Zoe Saldana (Neytiri), Jamie Flatters (Neteyam) Sigourney Weaver (Kiri), Stephen Lang (Quaritch), Kate Winslet (Ronal), Cliff Curtis (Tonowari) en Jack Champion (Spider)
Regisseur: James Cameron

.

De film Avatar The Way of Water is vanaf 14 december in de bioscoop

Wat vonden wij ervan

Gisteren mochten wij de film al zien tijdens de persvoorstelling. Ruim 3 uur word je meegenomen in deze magische (onderwater-) wereld van Pandora. Jacques-Yves Cousteau zou zijn schoen hebben opgegeten om deze onderwaterwereld te mogen ontdekken. James Cameron heeft niet voor niets zijn tijd genomen met het vervolg en om het verhaal te vertellen. Maar pas als je weer opstaat uit je stoel, voel je pas hoe lang de film is. Drink dan ook tijdens de film niet te veel, want het is zonde om de zaal te moeten verlaten voor een kleine sanitaire stop.

En voor de liefhebbers: Avatar 3 staat al op de planning voor 20 december 2024 en Avatar 4 zal naar alle waarschijnlijkheid verschijnen in december 2026. Ook Avatar 5 staat al op de planning voor een release in 2028. 

Winactie Avatar: The Way of Water is gesloten

Met dank aan Disney Nederland mag ik een Avatar: The Way of Water pakket verloten, met daarin een tote bag, notebook, stickervel, drinkbeker en drinkfles.

  • De winnaar is bekend en persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere lopende winacties
op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

62 thoughts on “Advent WinDag 14 | Avatar The Way of Water

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.