Winactie | SmartGames Colour Catch - genomineerd voor speelgoed van het jaar

SmartGames Colour Catch – genomineerd voor speelgoed van het jaar

Soms heb je spelletjes die je voor de lol speelt en andere die je iets meer uitdagen. In die laatste categorie vallen de spelletjes van SmartGames. In verschillende categorieën kun je de puzzels in verschillende thema’s oplossen. Wij mochten het spel Colour Catch uitproberen. Een kleurrijk spel met kikker, salamanders en vliegjes. Samen met nog 3 andere SmartGame spelletjes heeft ook dit spel een nominatie gekregen voor het speelgoed van het jaar, in de categorie 6-7 jaar. Een winnaar wat ons betreft en daarom mogen wij ook een spel verloten.

SmartGames

SmartGames heeft een groot assortiment logische denkspellen voor één speler. Dat is natuurlijk heel fijn, omdat je het dan overal en wanneer je wilt kunt spelen, zonder tegenstander. Door het compacte ontwerp, kun je de spellen makkelijk meenemen of stapelbaar wegleggen in de kast. De opdrachten in het meegeleverde boekje, zijn verdeeld over 4 of 5 niveaus. Je begint natuurlijk als Starter, daarna worden de opdrachten steeds moeilijker worden en je uiteindelijk een Master erin wordt. Zo blijft elk spel interessant én leuk, voor iedereen. Want natuurlijk kun je de SmartGames alleen spelen, maar het is ook erg leuk om samen naar de oplossing te zoeken. Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. Maar ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken!

Colour Catch

Bij de opdrachten van Color Catch help je de dieren om hun avondmaal te vangen. Dat klinkt makkelijker dan het is. Door het plaatsen van de puzzelstukken op het spelbord, moet je ervoor zorgen dat de kikkers en salamanders dezelfde kleur krijgen als in het opdrachtboekje. Maar pas op! De dieren zijn transparant en kunnen van kleur veranderen als je ze op de gekleurde ondergrond plaatst. Er zijn dus meerdere opties mogelijk. In totaal zijn er 48 opdrachten in 5 categorieën. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Speelgoed van het Jaar

Afgelopen woensdag werd het startsein gegeven voor de stemperiode van het Speelgoed van het Jaar 2019. Tot 3 november kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete speelgoed. De nominaties zijn gedaan door een vakjury, maar de uiteindelijke winnaar wordt bepaald door de kinderen en hun ouders.

Lees hier alles over de nominaties in de categorie 6-7 jaar en de juryrapporten

Lees meer over de ander genomineerde voor de verkiezing van het Speelgoed van het Jaar 2019:
VTech Codi, Mijn Robodino – categorie 0-3 jaar
Tropical Zoo van Totum – categorie 4-5 jaar
Bob Bilnaad – categorie 4-5 jaar
BlazeLets Style Studio – categorie 6-7 jaar
#SNAPSTAR – categorie 6-7 jaar
SmartGames Colour Catch – categorie 6-7 jaar
NERF Fortnite AR-L Blaster – categorie 8-9 jaar
Leipe Lama’s – categarie 12-17 jaar

Wat vinden wij er van?

Ikzelf ben met name erg dol op de spelletjes van SmartGames. Op een heel innovatieve manier verzinnen ze steeds weer nieuwe puzzels met uitdagingen voor het hele gezin. Colour Catch is vanaf 7 jaar, maar ik moet er zelf ook echt even voor gaan zitten. Het is een eenmansspelletje, maar wij doen het vaak samen; omstebeurt een puzzel oplossen en elkaar daarbij dan een beetje helpen. Mijn jongste dochter is nog net geen 7, dus zij heeft wel een beetje hulp nodig, maar toch lukt het haar al heel goed. Als je eenmaal de plaatjes van de opdrachten door hebt, kun je snel aan de slag. Het speelgoed is stevig, mooi ontworpen en handig op te bergen. Wij vinden dit zeker een goede winnaar in zijn categorie!

Een andere reden waarom ik fan ben, is dat je met een spelletje van SmartGames ook altijd een leuk cadeau hebt om te geven. De prijzen variëren tussen de 12 en 30 euro per puzzel en zijn er voor verschillende leeftijdscategorieën. Ik verzeker je dat als je met een SmartGame aankomt zowel kind als ouders superblij ermee zullen zijn.

Klik hier om te stemmen in de categorie 6 – 7 jaar

Naast de nominatie voor Colour Catch in de catagorie 6-7 jaar zijn ook de andere spelletjes van SmartGames genomineerd:

Winactie SmartGame Colour Catch is gesloten

Ben jij ook fan van SmartGames en/of nieuwsgiering naar de opdrachten van Colour Catch? Doe dan mee aan de winactie, want ik mag namelijk een spel verloten. De winnaar is

Smart Games Colour Catch
  • De zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere lopende winactie van dit moment zijn

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Andere leuke spelletjes van SmartGames die wij gereviewd hebben zijn:

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

128 thoughts on “SmartGames Colour Catch – genomineerd voor speelgoed van het jaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.