Monopoly

Hét spel voor de feestdagen: Monopoly voor iedereen een editie

Nu de dagen weer kouder en korter worden, is het lekker binnen warm en licht. Het moment dus om het spel monopoly op tafel te leggen voor een gezellige familieavond. Naast de originele versie zijn er ook dit jaar weer nieuwe varianten op de monopolyreeks, met spellen voor jong en oud. Hierbij een overzichtje, wat meteen inspiratie is voor een mooi cadeautje voor deze feestdagen.

Monopoly Junior Peppa Pig

Monopoly Junior Peppa Pig

Heeft je kindje al een wens om Monopoly te spelen? Geen probleem! Met Peppa, George, Mama of Papa Big als pion kopen je kleuters Peppa’s huis, de tuin van Opa Big of  Sneeuwberg in Monopoly Junior Peppa Pig. 

Kinderen kunnen hun telvaardigheden oefenen wanneer ze hun monopolygeld tellen tijdens het spel. Het bordspel is ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar en de spelletjes duren niet lang. Ideaal als introductie tot het klassieke monopolyspel. Een uitstekende keuze voor speelafspraakjes of een speelavond, of als leuke activiteit tijdens een pauze voor thuisonderwijs. (Leeftijd: 5+)

Monopoly Bieden

Het Monopoly Bieden kaartspel is een combinatie van toeval, geluk en strategie waarbij spelers bieden in blinde veilingen, betalen met geldkaarten, eigendommen stelen met actiekaarten en hun geluk doen keren met jokers. Tijdens de speelrondes krijgt iedereen de kans om een veiling te organiseren. Wanneer het tijd is om op een eigendom te bieden, kiezen spelers hoeveel geld ze willen riskeren. Dan roept iedereen: ‘1, 2, 3, Bieden!’ en leggen ze hun geldkaarten neer. De speler die het meeste geld heeft geboden, krijgt het eigendom. Leeftijd: 7+

Monopoly Vals Geld

Monopoly Vals Geld

In Monopoly Vals Geld zijn dingen niet altijd zoals ze lijken. Er zijn namelijk nepgeld en nepkanskaarten in het spel! Gelukkig deelt Mr. Monopoly zijn decoder met je, zodat je de nepitems kunt identificeren en nog steeds flink geld kunt verdienen. Het is een spannend spel met verborgen onthullingen waarin spelers hun tegenstanders met beschuldigingsmunten het vuur aan de schenen leggen voor het gebruik van vals geld of valse kaarten. Gebruik je munten verstandig! Je krijgt er maar een paar. Met monopolypionnen die aansluiten bij het thema ‘bedrog’.

De winnaar is de speler met het meeste (echt of vals) geld op het einde van het spel. Dit bordspel voor families is erg leuk om te spelen. Het is een uitstekende keuze voor spelletjesavonden en als indooractiviteit voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Monopoly Roblox

Roblox meets Monopoly! Tijdens dit spel – geïnspireerd op het bekende online platform – koop, verkoop en ruil je geen vastgoed, maar Meep City, Fashion Famous, Legends of Speed en andere Roblox-experiences. Niemand weet welke verrassing de volgende gooi met de dobbelsteen in petto heeft… (Leeftijd: 8+)

Monopoly Bouwen

Monopoly Bouwen

Altijd al een eigen stad willen bouwen? Bij Monopoly Bouwen verplaatsen de spelers zich over het bord om eigendommen te kopen of huur te innen en hulpmiddelen te verzamelen. Ze gebruiken ook bouwblokken om hun eilandstad te bouwen! Hoe meer een speler bouwt, hoe meer punten hij of zij verdient. Het spel is afgelopen wanneer het penthouse is gebouwd. Dan wint de speler met de meeste punten! Monopoly Bouwen is het monopolyspel met een strategische variatie op Monopoly-eiland in het midden van het bord. (Leeftijd: 8+)

Monopoly Super Elektronische Bankieren

Monopoly Super Elektronische Bankieren

Monopoly Super Elektronisch Bankieren heeft een alles-in-één elektronische bankautomaat en maakt het spel nog spannender met unieke beloningen! Elke speler heeft zijn eigen bankpas waarmee je verschillende beloningen kunt verdienen wanneer je een bepaald getal gooit met de dobbelstenen, op een bepaald vakje belandt of een bepaalde eigendom koopt. Je kunt ook naar een andere eigendom op het spelbord vliegen en een andere speler ertoe verplichten een felbegeerde eigendom te ruilen. In dit spel is er geen contant geld, je geld wordt bijgehouden op de bankpassen en bankautomaat. Spelers kopen eigendommen, innen huur en worden ervoor beloond … Monopoly is spannender dan ooit! De winnaar is de speler met het meeste geld op het einde van het spel. (Leeftijd: 8+)

Monopoly Fortnite

Een spel voor de actiegamers in je gezelschap. Bij deze spannende Fortnite-editie van het Monopoly-spel claim je locaties, ga je de strijd aan met tegenstanders en vermijd je de storm om te overleven. Echte gamers zullen zeker weten de locaties en buitkaarten uit Fortnite herkennen! (Leeftijd: 12+)

Monopoly La Casa De Papel

In het Koninklijk Huis van de Munt van Spanje ontrolt een bende overvallers gekleed in rode overalls en met een Dali-masker het door de professor bedachte plan: 2,4 miljard euro printen voordat ze aan de neus ontsnappen en de baarden hebben van de politieagenten die het gebouw omringen. Maar de gijzelaars besluiten in opstand te komen! Raquel Murillo, politie-inspecteur, heeft maar één ding voor ogen: de hersenen ontmaskeren. Ontsnappen aan de politie en ervandoor gaan met het meeste geld, dat is het doel van dit avontuurlijke monopoly spel voor fans van de Netflix-hit La Casa de Papel. (Leeftijd: 16+)

Bestel deze spellen vandaag nog bij Bol.com met 20% stapelkorting

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.