Mijn leven Paardenwereld 3

Game tip | Mijn leven: Paardenwereld 3

In de game serie ‘Mijn leven’ heeft Mindscape vorige maand een nieuwe versie van Mijn leven; Paardenwereld uitgebracht. In dit derde deel kun je weer naar hartenlust zorgen voor je eigen paard. Je kunt gaan rijden met je paard, maar ook uitdagende trainingen aangaan, wedstrijden rijden, of genieten van een rustig ritje op het platteland. Wij mochten het spel uitproberen en ik mag ook een exemplaar voor de Nintendo Switch verloten. Doe je mee?

Het spel Mijn leven: Paardenwereld 3

Dit spel Mijn Paardenwereld 3 is echt voor de paardenliefhebbers. Via je eigen gameconsole stap je in een heel nieuwe paardenwereld! Op een prachtige boerderij kun je kiezen uit maar liefst 6 verschillende paardenrassen, die je kunt verzorgen, trainen en natuurlijk rijden. Je kunt trainen voor verschillende soorten wedstrijdonderdelen, zoals springen, slalom, galop, checkpoint en steeplechaseraces. Dit doe je natuurlijk in een trendy outfit, die je zelf voor je karakter kunt uitkiezen.

.

Op de grote boerderij vind je prachtige stallen, paddocks, rijhallen, arena’s en je traint je paarden in de grote open wereld rondom je boerderij. Het verzorgen van je paard doe je met verschillende minigames: hoeven krabben, borstelen, longeren en nog veel meer!

.

Dit vinden wij van Mijn leven: Paardenwereld 3

Het paardenspel is een erg leuk spel en niet al te moeilijk. Hierdoor hebben ook jongere spelers (3+) dit spel al snel onder de knie. Ook omdat het spel in het Nederlands is. Door de open wereld kun je je eigen gang gaan en de boerderij en de wereld buiten op je eigen tempo erkennen. Je kunt het spel alleen spelen of offline met 3 vrienden. Ga voor een rustig ritje in het bos of het strand of doe mee aan één van de verschillende wedstijden of minigames. Heel spannend en uitdagend is het verder niet, maar prima vermaak voor een aantal uur voor een echte paardenliefhebber.

Mijn leven: Paardenwereld 3 is verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5

Winactie Mijn leven: Paardenwereld 3 voor de Nintendo Switch is gesloten

In samenwerking met Minscape mag ik 1x het spel Mijn leven: Paardenwereld 3 voor de Nintendo Switch verloten.

  • De winnaar is bekend en heeft persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Schrik niet! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate

Spread the love

17 thoughts on “Game tip | Mijn leven: Paardenwereld 3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.