Miitopia

Beleef je eigen grappige avontuur in Miitopia

Welkom in Miitopia, het nieuwe avonturenspel van Nintendo! Na Animal Crossings een heel nieuw avontuur op de Nintendo Switch. Creeer je eigen Mii-personage en maak je eigen verhaal. Of het nu om de dappere held, de mooie prinses of zelfs de beruchte duistere vorst gaat, jij bepaalt wie de hoofdrol speelt in dit verhaal. Wij gingen op avontuur en lees hier alles over dit magische spel.

Maak je eigen Mii

In Miitopia ben jij de baas en bepaal jij het tempo van dit spel. Begin met het maken van je eigen Mii in de Mii-maker. Van het haarkleur, pruiken en make. Alles is mogelijk bij het maken van je eigen hoofdrolspeler. Het is wel even een proces wat je moet doorlopen, voordat je aan je avontuur kunt beginnen, maar de voorpret is al leuk. Ook kun je zelf kiezen wie nog meer de hoofdrollen krijgen in het avontuur, van de helden die je reisgenoten worden tot de grote slechterik in het verhaal. 

Weet je niet welke persoonlijkheid je voor je Mii moet kiezen? Doe hier de quiz

Je team wordt vergezeld door een paard. Als je er goed voor zorgt, zal het je loyaliteit bewijzen. Het paard helpt je een hoefje in de strijd, helpt je aanvallen uit te voeren en blijft altijd aan je zijde.

Welkom in Miitopia

Als je dan zover bent, kan je avontuur nu echt beginnen. Trek eropuit, ga op zoek naar schatten en neem het op tegen gnomen, golems en… hamburgers? Neem het op tegen de duistere vorst, die de gezichten van de Miitopia-bewoners heeft gestolen, waaronder dat van de koning! Haal de gezichten terug en herstel de balans in het koninkrijk met de kracht van vriendschap.

Een belangrijk aspect in Miitopia zijn de onderlinge relaties. Breng dus tijd door met je bondgenoten om jullie band te versterken. Dit kan tijdens gevechten in je voordeel werken, maar als je relaties slecht onderhouden zijn, kan dat juist een nadelig effect hebben!

Wat vinden wij van Miitopia

Miitopia is een heel nieuw soort spel. Voordat je echt kunt beginnen met je wel even geduld hebben. Er zijn heel wat stappen die je moet doorlopen om je eigen Mii te creëren. De optie zijn eindeloos, maar dat zorgt ook meteen voor veel voorpret. Als je dan je favoriete Mii-personage klaar hebt, begint je avontuur. In het begin is het ook even uitzoeken wat je precies moet doen. Maar naarmate je verder komt, ontdek je steeds meer opties. Het is dan ook een spel wat je niet snel uitgespeeld hebt en uren vermaak mee zult hebben. Omdat het spel ook in het Nederlans is, kun je het al vanaf jonge leeftijd spelen.

Ben je nieuwsgierig geworden, maar niet meteen het spel wilt kopen? Kijk dan nu snel op de site van Nintendo en download een gratis demo.

Lees ook deze Animal Crossing: New Horizons Tips, tricks en updates

– Uitleg, Tips & Tricks voor beginners
– Zomerupdate
– Zomerupdate #2

Herfstupdate
Winterupdate
Versie 2.0 Update
Happy Home Paradise DLC

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.