Lockdown tip | Thuisblijven met de gratis spelletjes van Asmodee

Vanavond gaat dan de langgevreesde avondklok in. Helaas een noodzakelijke maatregel om het coronavirus buiten de deur te houden. We kunnen niet anders dan er het beste van te maken. Dankzij de speciale ‘Print & Play’- en ‘Connect & Play’-versies van geliefde titels van bord- en kaartspeldistributeur Asmodee kun je gelukkig nog wel de leukste spellen met vrienden of familie spelen, gewoon vanuit huis, na de avondklok. Denk aan spulletjes zoals de escaperoomsimulator Unlock! tot het toepasselijke Pandemic: Hot Zone, waarin spelers samenwerken om de wereld te redden. Welk spel ga jij spelen vanavond?

In lockdown met Asmodee

Asmodee, distributeur van bordspellen en trading card games, maakt thuisblijven voor iedereen leuker: talloze gezelschapsspellen zijn vanaf nu weer gratis te spelen, zowel in de woonkamer als online met vrienden. In deze uitdagende tijd hebben families en vrienden entertainment meer dan ooit nodig. Daarom zijn de Print & Play en Connect & Play-concepten ontwikkeld, inclusief speciale gratis versies van publiekslievelingen, zoals Ticket to Ride, Dobble en Unlock! Deze spelletjes waren tijdens de eerste lockdown ook een groot succes.

“In deze moeilijke tijden van de wereldwijde COVID-19-crisis, vinden we het prettig om families een manier van spelen aan te bieden in een veilige en comfortabele thuissituatie”, aldus Stéphane Carville, CEO van Asmodee. “We hopen dat de gratis ‘Print & Play’- en ‘Connect & Play’-spellen een vorm van verlichting, avontuur en plezier bieden voor iedereen.”

Asmodee Print & Play

Dankzij Print & Play kan iedereen gratis van allerlei leuke spellen uit het aanbod van Asmodee genieten. Het enige wat je nodig hebt is een printer (TIP: kies voor een printer aanbieding) om jouw eigen versie van het spel uit te draaien. Voorbeelden van spellen die de Print & Play-makeover hebben gekregen en je kosteloos kunt printen zijn: het op escape rooms geïnspireerde Unlock!, Ticket to Ride – Blijf Thuis, Dobble, Dixit en Pandemic: Hot Zone, waarin spelers zelf de helden van de wereld kunnen worden door een pandemie te voorkomen. Kunnen zij de dreiging tegenhouden voordat het te laat is? 

Asmodee Print & Play

De speciale Print & Play-versies van de spellen zijn te downloaden via de website.

Asmodee Connect & Play 

Ook biedt Asmodee een manier aan om spellen samen met vrienden te spelen zonder dat daar ook maar iemand zijn huis voor hoeft te verlaten. Dankzij Connect & Play kan iedereen vanuit zijn luie stoel aansluiten bij aangepaste versies van de meest populaire familiespellen uit het assortiment van Asmodee. 

Connect & Play kan gezien worden als een uitbreiding van het Print & Play-concept. Vrienden en families kunnen door middel van videobellen (Zoom of Microsoft Teams) zich vermaken met de leukste spellen. Het collectieve plezier tijdens het spelen is voor iedereen zichtbaar, dus het gevoel van samenzijn wordt enorm versterkt. De titels die voor deze digitale manier van spelen zijn aangepast, zijn onder andere: Dixit, Just One, Dobble / Spot It, Sherlock Holmes en het theatrale Time’s Up.  

Asmodee Connect & Play

Sluit je aan bij Connect & Play. Kies hier uit een aantal geweldige spellen om met je vriendengroep of familie te spelen. Helaas is de website momenteel wel alleen beschikbaar in het Engels.

De genoemde titels vormen slechts een greep uit de selectie van het volledige aanbod. Ook zijn er de komende weken updates te verwachten voor beide spelmethoden. Houd de pagina’s in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste wijzigingen!

Welk spel spelen jullie graag thuis?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.