Win Advent Dag 30 Nintendo Goodiebag

Win Advent Dag 30 | De leukste games van Nintendo Switch 2024

Het afgelopen jaar hebben wij heel veel leuke nieuwe games mogen spelen op onze Nintendo Switch. Maar we kijken ook zeker uit naar de games die er voor het nieuwe jaar gepland staan. Hierbij alvast een paar games waar wij zeker naar uitkijken en ik mag een leuk Nintendo Goodiebag verloten.

Mario vs. Donkey Kong

De lang bestaande rivaliteit van de Nintendo Game Boy Advance bereikt opnieuw het kookpunt in Mario vs. Donkey Kong. Ontdek de spiksplinternieuwe graphics, kraak verschillende puzzels en test je platformvaardigheden terwijl je je waagt aan de missie om de gestolen Mini-Mario’s te heroveren.

Donkey Kong had zijn zinnen gezet op een nieuwe Mini-Mario, maar tot zijn teleurstelling waren ze allemaal uitverkocht. Vastberaden brak hij in bij de fabriek waar deze schattige figuurtjes worden gefabriceerd en griste ze allemaal mee! Nu is het aan Mario om de achtervolging in te zetten en het gestolen speelgoed terug te halen.

Een reeks aan uitdagende levels gevuld met puzzels wacht op Mario. Werk je door elk level, gebruik de sleutel om de vergrendelde deur te openen en vind zo de weg naar een Mini-Mario. Houd je ogen open, gebruik je brein om de slimste route te vinden en zet je platformvaardigheden in om obstakels te overwinnen en al het speelgoed te heroveren.

Releasedatum: 16-02-2024

Princess Peach: Showtime!

Prinses Peach en haar vrienden waren helemaal klaar om te genieten van een oogverblindende voorstelling in het Sprankeltheater, maar plotseling verschijnen Grape en haar Zure Tros op het toneel, waarbij ze de show stelen. Wat bedoeld was als een foutloze vertoning verandert in een waar drama, en nu is het aan Peach om de voorstelling en het hele spektakel te redden!

Met de kracht van het strikje dat Peach heeft gekregen van Stella, de beschermer van het theater, kan ze het opnemen tegen de Zure Tros en de acteurs redden. Peach krijgt nieuwe vaardigheden wanneer ze transformeert; of ze nu verandert in een bedreven zwaardvechter die de degens kruist met de Zure Tros, of in de rol van een detective die aanwijzingen ontrafelt om mogelijke daders op te sporen. Achter de schermen wachten nog meer transformaties, van banketbakker tot kungfu-meester, om de voorstellingen te redden!

Releasedatum: 22-03-2024

Luigi’s Mansion 2 HD

Begeef je samen met de angstige held Luigi op een angstaanjagend avontuur in Luigi’s Mansion 2 HD op de Nintendo Switch. In deze visueel verbeterde reis betreed je de huiveringwekkende Schaduwvallei, een plek doordrenkt met akelige spoken. Gelukkig is Luigi uitgerust met het juiste gereedschap om deze onruststokers aan te pakken. Met zijn fantoomflitser kan hij spoken verlammen, of hij kan zijn Spookzuiger gebruiken om spoken en objecten op te zuigen, of zelfs zijn omgeving slim in zijn voordeel te gebruiken.

Tijdens zijn bovennatuurlijke uitstapjes verkent Luigi verschillende locaties, waaronder een voormalig plantenlaboratorium, een vervallen klokkenfabriek en een met sneeuw bedekte mijn, om slechts enkele voorbeelden te noemen.

Daag met maximaal vier spelers de uitdagingen van de Tumulttoren uit, een griezelig gebouw vol spoken en puzzels die niet deel uitmaken van het hoofdverhaal. Roep je mede-spokenjagers op om lokaal draadloos of online samen de angstaanjagende toren te trotseren.

Releasedatum: zomer 2024

Win Advent Dag 30 | Nintendo Goodiebag is gesloten

In samenwerking met Nintendo mag ik een Nintendo Goodiebag verloten.

  • De winnaar is bekendgemaakt zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winactie

Spread the love

93 thoughts on “Win Advent Dag 30 | De leukste games van Nintendo Switch 2024

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.