LEGO Movie 2, de videogame en een winactie

LEGO Movie 2 en de videogame

Je kunt er bijna niet omheen. Vorige maand kwam de nieuwe LEGO Movie 2 in de bioscoop uit. Deze film werd meteen een hit bij groot en klein. Iedereen houdt van LEGO en ook de film is een aanrader. Mijn gastblogger Annelies ging met haar dochters naar de première voor mij, en mijn dochter testte de nieuwe videogame uit. Deze kwam deze maand ook uit en is natuurlijk gebaseerd op de film. Ik mag ook 2x een code PS4 van dit spel verloten.

LEGO Movie 2, de videogame en een winactie

De film – het verhaal

In de LEGO® Film 2 worden de helden van Steenstad herenigd in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen.

De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

De première

Voor Mama’s Liefste gingen Annelies en haar dochters naar de première van LEGO Movie 2 in de Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht. Ze mochten daar over de rode loper, net als de Nederlands Stemacteurs. Aan deze film hebben onder andere Berget Lewis, Holly Mae Brood, Kees Tol, Georgina Verbaan, Pip Pellens, natuurlijk Gerard Ekdom, maar ook Dylan Haegens meegewerkt. Het lukte de meiden dan ook om hem te strikken voor een foto! De première was goed verzorgd met warme chocolademelk in speciale LEGO Coffeetrucks, cupcakes en bananen.

Voorafgaande aan de film werd de stemmencast nog even aan iedereen voorgesteld en geïnterviewd. De zaal werd daarna donker en de film begon. Annelies en de meiden hebben genoten. De film zit vol (vaak droge) humor voor jong en oud. Ook zit er genoeg actie in om je geen minuut te vervelen. De film is een echte aanrader voor het hele gezin.

The LEGO® Movie 2-videogame

Naast de nieuwe LEGO-film, hebben Warner Bros, Interactive Entertainment, TT Games en de LEGO Groep ook meteen een nieuwe videogame uitgebracht; The LEGO® Movie 2-videogame. Natuurlijk is deze game helemaal gebaseerd op de nieuwe film. Hij is is verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation4, de Xbox en voor de PC.

Het verhaal van de game begint in de verlaten woestenij van Apocalypsstad, waar buitenaardse indringers Steenstad in puin hebben achtergelaten! Emmet, Lucy en hun fantastische metgezellen verlaten hun eigen wereld om hun vrienden te redden van de vreemde bewoners van het verre Zusterstelsel.

In deze game kunnen de spelers kiezen om het spel te spelen als Emmet, Lucy en andere schattige personages. Samen kunnen zij missies voltooien en verborgen relikwieën verzamelen om hun collecties uit te breiden. Het is daarbij belangrijk om bijvoorbeeld bij de Bouwopdrachten je creativiteit te gebruiken. Ook zijn er op verschillende plaatsen voorwerpen te bouwen om zo de puzzels op te lossen. Ga voor meer info naar WBgames.com

Wat vonden wij ervan?

Wij hebben het spel op de Nintendo Switch via een download mogen uittesten. De meiden hadden de film zelf toen nog niet gezien, maar gingen al snel helemaal op in het spel. Zo konden ze door verschillende werelden reizen, ook uit de eerste film. Maar het leukste vinden ze toch het bouwen van de speciale LEGO-objecten om zo nog meer nieuwe gebieden en items te ontdekken. Door de co-op, kunnen ze ook samen spelen. Omdat het spel niet heel erg moeilijk is, gaat dat heel erg goed.

Winactie LEGO Movie 2 videogame is gesloten

Wil jij ook kans maken op de LEGO Movie 2 videogame? Doe dan snel mee, maar let wel op, want ik heb alleen 2 codes voor de P4.

De winnaars zijn

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

42 thoughts on “LEGO Movie 2 en de videogame

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.