Just Dance 2022

Let’s Just Dance 2022 is uit

De sportscholen mogen dan wel dicht zijn, maar met de nieuwste editie in huis van Just Dance 2022 blijf je zeker voldoende in beweging. Ook dit jaar staat dit spel weer voor leuke nieuwe songs en dansjes, gegarandeerd een vrolijke work-out voor jong en oud. Benieuwd welke songs zijn toegevoegd? Lees dan snel verder en maak ook meteen kans ook een Just Dance 2022 voor de Nintendo Switch.

Just Dance

Eigenlijk is Just Dance een van de redenen waarom wij ooit een spelcomputer kochten voor onze meiden. Zij dansten graag en op school werd er in de pauzes ook volop gedanst op de liedjes uit dit spel. Eenmaal thuis is het dan ook een spel dat vaak gespeeld wordt met vriendinnetjes en waardoor we dan ook uiteindelijk nog een setje JoyCons* hebben bij moeten kopen, zodat iedereen tegelijkertijd kan dansen. Ook tijdens de lockdowns maakte we er met Just Dance toch elke keer weer een feestje van als vervanging van de gymles op school.

* Extra JoyCons zijn niet echt nodig want met de Just Dance Controller-app op smartphones hebben extra dansers in huis geen extra accessoires nodig om mee te dansen. Want met deze app maak je van een telefoon ook een controller. Zo kun je met zes spelers tegelijk spelen op alle beschikbare platformen. De Just Dance Controller App is gratis beschikbaar op iOS en Android

Let’s Just Dance 2022

Vorige maand kwam de nieuwste editie van Just Dance uit, Just Dance 2022, met 40 nieuwe tracks en universums, van de grootste hits tot klassiekers. Van gloednieuwe hits als ‘Happier Than Ever’ van Billie Eilish, ‘Don’t Go Yet’ van Camila Cabello en ‘good 4 u’ van Olivia Rodrigo, tot heerlijke throwbacks als ‘I’m Outta Love’ van Anastacia en ‘Rock Your Body’ van Justin Timberlake. Vanaf 9 december 2021 speelt iedereen in de Benelux ook nog eens op de nieuwste single van K3: ‘Waterval’! 

Natuurlijk kun je alleen gaan dansen, maar het is natuurlijk veel leuker om dit samen te doen in de gamemodus Coöp en combineer jullie scores om de dansvloer te veroveren! Maar ook kun je je eigen dansroutine met de Sweat-modus beginnen en zo gemotiveerd je calorieën te verbranden en je danstijd bijhouden. Zin in een snelle sessie? Gebruik dan de knop Quick Play voor een willekeurige playlist die is aangepast aan jouw unieke smaak.

  • Just Dance zal gepersonaliseerde content aanbevelen op basis van je gewoontes en voorkeuren.
  • Kies de perfecte kant-en-klare playlist en ontdek nummers die binnenkort tot je favorieten zullen behoren.
  • Personaliseer je game-ervaring: kies je favoriete tracks uit de alsmaar groter wordende Just Dance-catalogus en maak je eigen playlists aan!

Voor de allerkleinsten is er de Kids-modus. Deze is speciaal ontwikkeld voor de jongste spelers en heeft 8 kindvriendelijke tracks en choreografieën voor een leuke danservaring.

Just Dance Unlimited

Alle Just Dance 2022-spelers genieten van één maand gratis toegang tot Just Dance Unlimited. Dit is de dance-on-demand streamingdienst, waarmee je toegang krijgt tot meer dan 700 extra tracks. Gedurende het jaar worden er nieuwe, exclusieve tracks en klassiekers toegevoegd om je ervaring nóg beter te maken.

Een andere primeur voor de game is de introductie van een Digital Deluxe Edition en Ultimate Digital Edition op alle platformen. Beide versies bevatten de basisgame, waar de Digital Deluxe Edition wordt aangevuld met 4 maanden Just Dance Unlimited en de Ultimate Digital Edition met wel 13 maanden Just Dance Unlimited! 

Just Dance 2022 is verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One en Stadia via Ubisoft.

Winactie Dag 6 Just Dance 2022 voor Nintendo Switch is gesloten

In samenwerking met Ubisoft mag ik Just Dance 2022 voor Nintendo Switch weggeven. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

146 thoughts on “Let’s Just Dance 2022 is uit

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.