Winactie Advent Dag 21 KAYA sieraden

Advent WinDag 21 | Persoonlijke sieraden van KAYA Sieraden

Kerst is de tijd van het jaar om elkaar een mooi sieraad te geven. Een sieraad is iets dat je altijd bij je draagt. Bij KAYA Sieraden vind je niet alleen mooie sieraden voor iedereen, die je kan laten personaliseren met een naam, geboortesteen of vingerprint. Dit maakt het geven van een sieraad nog specialer. Vandaag vertel ik je er alles over en mag ik een cadeaubon t.w.v. €30 verloten.

Kaya sieraden

Al jaren staat KAYA Sieraden bekend om haar mooie en gepersonaliseerde sieraden. Deze sieraden zijn stuk voor stuk mooie cadeautjes als herinnering aan bijzondere momenten in het leven zoals bij geboorte, huwelijk, overlijden, maar ook het behalen van een diploma of communie en doop. Door het laten graveren van een naam, datum of lieve quote, worden deze sieraden nog dierbaarder. Ook is het mogelijk om te kiezen van een geboortesteen in een ring of bedel. Graag geef ik je een paar mooie tips van de verschillende sieraden die je kunt vinden bij KAYA Sieraden deze kerst.

Moeder-dochter ketting

Een van de meest populaire sieraden van KAYA Sieraden zijn de speciale moeder-dochtersieraden. Denk dan aan een mooie ketting voor zowel moeder als haar dochter(s). De 2 identieke sieraden zullen symbool staan voor de bijzondere band samen, ieder in haar eigen maat. Natuurlijk hoeft oma daarbij niet vergeten te worden. Voor haar bestel je ook eenvoudig een extra ketting bij..

Er is keuze uit 925 sterling zilver, verguld goud en verguld roségoud. Door het toevoegen van een bedel met gravure, maak je dit cadeau nog persoonlijker.

.

Namen armband

Een namen armband zegt het al, deze armbanden zijn voorzien van een naam. Dit kan de naam zijn van jezelf, je kinderen of andere dierbaren. Naast een naam kun je de armbanden ook voorzien van een bijzondere datum of een bedel met speciale symbolen. Ook kun je kiezen voor een armband met een vingerafdruk, kindertekening of afbeelding en zelfs handschrift van jouw kind. Deze kun je via de website gemakkelijk uploaden en worden daarna verwerkt. Hoe bijzonder is dat.

.

Gedenksieraden

De feestdagen zijn ook altijd een moment om even stil te staan bij dierbaren die we moeten missen. Gedenksieraden zijn een tastbare herinnering en kunnen helpen om het verlies een plekje te geven. Op deze manier draag je jouw dierbare letterlijk op het hart, om de pols of met een ring aan je hand. Het is een mooie manier om een verloren dierbare te eren; want in iedere traan glinstert een mooie herinnering & in ieder sieraad weerspiegelt deze glinstering. Lees ook de mooie blog van De Mamagids met 5 sieraden om je sterrenkindje te herdenken

.

Winactie KAYA sieraden cadeaubon is gesloten

Met dank aan KAYA Sieraden mag ik een cadeaubon t.w.v. €30 verloten.

  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere lopende winacties op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

78 thoughts on “Advent WinDag 21 | Persoonlijke sieraden van KAYA Sieraden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.