animal crossing new horizons herfst update

Herfstupdate van Animal Crossing: New Horizons met pompoenen, kostuums en Halloween

Vanaf vandaag, 30 september is er een nieuwe gratis update beschikbaar van het populaire Animal Crossing: New Horizons. In de herfstupdate kun je pompoenen verbouwen, het Halloweenfeest vieren en er is een update voor de NookLink-dienst. Ideaal moment dus om lekker mee thuis (in quarantaine) te blijven en op de bank onder een dekentje alles te gaan ontdekken.

Herfst-update van Animal Crossing: New Horizons

Herfst in Animal Crossing

De herfst is gearriveerd in Animal Crossing: New Horizons: eikels en dennenappels vallen uit de bomen, wachtend om gebruikt te worden voor nieuwe doe-het-zelfplannen. Een seizoen dat een griezelig randje geeft met Halloweenkostuums, nieuwe aanpassingsmogelijkheden voor personages, nieuwe doe-het-zelfprojecten en festiviteiten.

Groeiende pompoenen

Pompoenzaadjes zijn het hele jaar door verkrijgbaar bij Leif of in oktober bij Nooks Hoek. Zodra de pompoenen volgroeid zijn, kun je ze oogsten om ze voor pompoengebaseerde doe-het-zelfprojecten te gebruiken.

image

Lijst met favoriete dromen

Afgelopen zomer werd voor spelers de mogelijkheid geïntroduceerd om een dutje te doen en in hun dromen andere eilanden te bezoeken. Nu kunnen spelers ook een lijst maken van favoriete eilanden om in hun dromen te bezoeken, waardoor het makkelijker is ernaar terug te keren.

De NookLink-dienst in de Nintendo Switch Online-app voor mobiele telefoons krijgt begin oktober ook een update die spelers hun telefoon laat gebruiken om reacties in de game uit te voeren. Dat komt dit seizoen meteen al goed van pas!

image

Halloweenvoorbereidingen

Pompoenen zijn nog maar het begin van de komende Halloweenfestiviteiten. Nu het Halloweenfeest in zicht komt, kunnen spelers alvast beginnen snoep te verzamelen. In oktober kunnen spelers ook kostuums aanschaffen, zoals een heksenjurk of mummiepak, in de winkel van de Able-zusjes. Bodypaint en gekleurde contactlenzen zijn verkrijgbaar tegen betaling van Nook-miles. Andere bewoners kunnen spelers ook doe-het-zelfplannen met Halloweenthema geven.

Vier het Halloweenfeest

Wanneer Halloweenavond op 31 oktober om 17 uur begint, verzamelen de bewoners van Animal Crossing zich op het plein. Het plein is dan ook versierd met allerlei Halloweendecoraties. Spelers krijgen ook bezoek van een mysterieuze gast: “Jack, de tsaar van Halloween”. Spelers kunnen Jack lolly’s en snoep geven om griezelige in-game-beloningen te verdienen. Door ook hun buren snoep te geven, voorkomen spelers dat ze door hen worden gefopt. Spelers kunnen ook een paar nieuwe reacties leren om hun angstige gevoelens mee uit te drukken.

De volgende update voor Animal Crossing: New Horizons arriveert eind november.

Lees ook Animal Crossing: New Horizons:
Uitleg, Tips & Tricks voor beginners
Zomerupdate
Zomerupdate #2

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.