De Grote Sinterklaasfilm

De Sint is terug met De Grote Sinterklaasfilm

Met alle perikelen rondom het Coronavirus is het nog maar de vraag of de Goed Heiligman dit jaar wel naar Nederland kan en durft te komen. Een man van zijn leeftijd valt natuurlijk wel in een risicogroep en daarbij komt hij dan ook nog eens uit één van de grootste coronahaarden van Spanje: Madrid. Maar gelukkig heeft hij de afgelopen maanden in quarantaine met zijn pieten goed benut, want vanaf 7 oktober zal de enige echte Sinterklaas (Bram van der Vlucht) en de Pieten te zien zijn in de bioscoop in de Grote Sinterklaasfilm! Ik mag 4 vrijkaartjes voor het hele gezin verloten!

De Grote Sinterklaasfilm

Het verhaal

De Sint en de Pieten zijn terug in de Grote Sinterklaasfilm! Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren. Zelfs Hugo Hogepief zit met de handen in het haar, want geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen. Al doen Kim Kado, Marco Marsepein en Willem Wortel nog zo hun best, het Sinterklaasfeest lijkt bijna in de soep te vallen. Maar staat het kasteel van Sinterklaas wel écht op instorten of is het een sluw plan van Stan & Olivier? Kikkie en Paco vertrouwen de boel niet en gaan op onderzoek uit. Lukt het hen om het Sinterklaasfeest te redden?

Genre: familiefilm
Lengte: 73 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Bram van der Vlugt, Chris Tates, Erica Terpstra, Giovanni Caminita, Wes Mutsaars, Joshua Albano, Filip Bolluyt, Lennart Lemmens en Ailbhe Duffy
Regisseur: Lucio Messercola

De De Grote Sinterklaasfilm is vanaf 7 oktober te zien in de bioscoop

Winactie 1×4 vrijkaartjes De Grote Sinterklaasfilm is gesloten

Met dank aan WW Entertainment mag ik 1x 4 vrijkaartjes voor De Grote Sinterklaasfilm verloten. De winnaar is

De Grote Sinterklaasfilm filmposter
 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

66 thoughts on “De Sint is terug met De Grote Sinterklaasfilm

 • Wat leuk! We vieren hier met de hele familie sinterklaas! En omdat we geen intocht bij mogen wonen, kunnen we hiernaar kijken met de neefjes en nichtjes.

 • Dat zou leuk zijn voor de kinderen, nu maar hopen dat een bioscoopbezoek mogelijk blijft in deze periode. Het paard van Sinterklaas vond ik een mooie film.

  • Chantal Heeringa says:

   Oh lijkt me super leuk met de oudste 2! Vorig jaar zijn ze met papa naar de bioscoop geweest: waar is het grote boek van Sinterklaas? Dat is natuurlijk van de club van Sinterklaas waarvan de liedjes, filmpjes en de videoboodschap elk jaar van grijs gedraaid worden! Deze lijkt me ook erg leuk, jeugdsentiment met de “echte” sinterklaas.

  • De sinterklaas film die ik nog steeds graag terug kijk met zus en inmiddels onze kinderen. Is sinterklaas met gigi Dietrich. Ow die blijft heerlijk om naar te kijken. Mocht ik de kaartjes winnen gaan ik met me zus en onze kids naar deze film. Heb er nu al zin in?

  • Emmy Balsters says:

   Niets zo leuk om in de sfeer te komen om gezellig met de kleinkinderen een Sinterklaas film te gaan bezoeken in de bioscoop.
   Het paard van Sinterklaas met Winky Wong, blijft onze lievelings Sinterklaas film.

 • Wat een leuke actie! De meiden hier zijn altijd helemaal in to het sintfeest. Helaas zal dit dit jaar echt anders zijn. Maar hoe leuk zal het zijn om.de film in de bios te kijken met elkaar nu er hier geen intocht is.

 • Lydia de Keijzer says:

  Mijn meisje en ik vonden Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot erg leuk, met de muziek van Diego. We zijn nog nooit in de bioscoop naar een Sinterklaasfilm geweest, we duimen dat we dat samen mogen beleven en dan nemen we gezellig haar vriendinnetje Marley en haar mama mee!

 • Jainy Ripzaad says:

  Oo wat ontzettend leuk mamasliefste! Leukste maanden van het jaar. Kijk er nu al naar uit en mijn meiden van 7&4 jaar ook! Heerlijk, ontzettend genieten ? en deze leuke Sinterklaas film lijkt ons helemaal leuk! De bellega’s kijken mijn meiden ook altijd! Duimen! ??????

 • Anita te Gussinklo says:

  Zo leuk een Sinterklaasfilm.
  Wij gaan al jaren ieder jaar naar de bioscoop voor de Sinterklaasfilm.
  De leukste vond ik toch wel He paard van Sinterklaas.

 • Kristel Gubbels-daemen says:

  Deze film lijkt me echt geweldig om heen te gaan met onze dochters en hun nichtjes. Wij Vonden de film het paard van sinterklaas erg leuk.

 • Callista Langen says:

  De brief voor Sinterklaas vonden wij hier erg leuk.
  Mijn tweeling is groot fan van Sinterklaas, eentje wil later zelfs hoofdpiet worden en zit nu alvast op circusles.
  ?
  Kaartjes voor de nieuwe Sinterklaasfilm zou hier met gejuich ontvangen worden.?

 • Daar zou ik heel graag naar toe willen met mijn 2 oudste kinderen ? kunnen we er ondanks dat de intocht in onze stad dit jaar niet door gaat er toch een toch een bijzonder feest van maken! Mijn favoriete kinderfilm van Sinterklaas is het paard van Sinterklaas. Maar alles is liefde vind ik ook een geweldige film

  • Wij hebben de traditie dat we altijd in het weekend vóór pakjesavond een Sinterklaas film kijken. Het paard van Sinterklaas is onze favoriet.
   Het lijkt me leuk om deze film te gaan kijken! Ik maak dus graag kans.

 • Bennie Stout is hier in huis één van de favorieten. Ook kijken ze graag naar de filmpjes van Video van Sint, ook al een paar jaar een waar succes! Sinterklaas mag alweer komen van onze 2 jongste schatjes. De lijstjes zijn al in de maak?

 • Marlies Vermeulen says:

  Natuurlijk doe ik graag mee! Ik ben dol op Sinterklaas. Geloof er nog heilig in. En mijn kinderen gelukkig ook 😉 Heerlijk om die magie samen te beleven. We kijken thuis regelmatig naar de DVD ‘Trippel Trappel’. Een animatie Sinterklaasfilm waar we veel om moeten lachen met elkaar.

 • Ik zou graag kaarten voor deze film willen winnen om er samen met mijn 3 kleinkinderen heen te gaan, lijkt mij zo’n mooi cadeau voor ons viertjes!!

 • melissa van stipdonk says:

  Zo leuk. Wellicht het laatste jaar dat onze jarno (7) gelooft. Grote zus Elise hebben we het geheim pas vorig jaar NA Sinterklaas verteld (toen 8 jaar) en ze vermoedde niets, haha. Ze vind het wel stoer om het geheim mee te bewaren voor Jarno dus de Sinterklaasfilm vind ze nog steeds leuk. We gaan elk jaar de Sinterklaasfilm in de bioscoop bekijken; ik houd er gewoon van. Ik heb geen favoriet daarom; elk jaar is de film weer een feestje!

 • Tsjaa, alle films die over sinterklaas gaan, zijn natuurlijk super leuk, maar stiekem heb ik zelf vorig jaar echt gelachen bij de film ‘Waar is het grote boek van Sinterklaas’ (zeker omdat mijn zoontje alles heeeeel serieus neemt).

  Ik doe dus zeker mee met de prijsvraag!

 • Debby Koeman says:

  Mijn persoonlijke favoriet is de horrorfilm Sint, maar dat is natuurlijk (nog) niets voor mijn neefje en nichtje. Voor hun doe ik graag mee. Tijdens de herfstvakantie gezellig met tante naar de bios!

 • Annabel de Ruiter says:

  Zo leuk dat Bram daar in speelt. Voor mij de echte Sint – jeugdsentiment 😉
  Mijn man en ik hebben elkaar als “piet” leren kennen. Zo leuk om nu met ons gezin naar deze film te kunnen gaan. Waag dan ook graag een kansje. Mijn favoriet is Het paard van sinterklaas met Winky.

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) says:

  Mijn favoriete Sinterklaasfilm is er een uit mijn eigen jeugd: de hulpsinterklaas met Henk Temming. Die heb ik echt zo vaak gezien, echt fantastisch. Ik ben heel benieuwd wat er dit jaar mogelijk gaat zijn met de Sinterklaasvieringen, want normaal vieren we het best uitgebreid.

 • marij brand says:

  jaaaa eindelijk weer een beetje Sint sfeer proeven… na alle leuke dingen die niet door zijn gegaan, kunnen we ons eindelijk weer op een Sint film verheugen! Gezellig met de kinderen naartoe 🙂

 • Sonja Hubregtse says:

  Sinterklaas en Diego en het geheim van de ring is hier absoluut favoriet ! Waarom? Omdat zowel de Sint als de Kerstman er in voor komt. Allebei in de gezelligste tijd van het jaar… Maar de kids zijn er benieuwd naar de nieuwe film..misschien wordt dat hun nieuwe favoriet !

 • Brian Hurkens says:

  we hebben ooit de film De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard in de bios gezien. Vonden niet alleen de kids leuk…

  Deze wil ik ook wel graag zien!

 • Jess Kniest says:

  Ik denk dat mijn dochter en ik dit allebei een hele leuke film vinden en haar 2 nichtjes willen dan ook wel mee.
  Mijn favoriete Sinterklaas film is van voor mijn dochters tijd nl Sinterklaas en de Pepernoten Chaos

 • Ingrid Kleijer says:

  Yes! Eindelijk een keer een Sinterklaasfilm die deze mama ook wilt zien, met…. de echter Sinterklaas. Bram van der Vlugt. Dit is zijn eerste film van Sinterklaas. Hoe leuk is dat om samen met mijn kinderen naar toe te gaan.

 • Ohh superleuk voor mijn zoontjes! ? Mijn jongste is vorig jaar voor het eerst naar de sint film geweest (verdwenen boek). Hij heeft het nog steeds over Piet Klaas! Het sinterklaas feest zal dit jaar al anders dan anders zijn. Naar de bioscoop zullen ze een feestje vinden!

 • Jolijn kools says:

  Oh whhahahah lijkt me weer een super grappige film voor mijn dochters zeg !!!! Oh nou ik waag dan ook dolgraag een kansje mee want we gaan elk jaar naar de sinterklaas film toe omdat we sinterklaas hier elk jaar nog groots vieren zolang ze nog niet weten van *het grote geheim zeg maar *. Dus kaartjes voor de bioscoop film winnen zou echt GE-WEL-DIG zijn ? Ik noem nu misschien een film op die heel persoonlijk is , maar onze lievelings sinterklaas film is ‘video van sint’ dan toch wel hahaha. Ook die bestellen we elk jaar en dan kijken onze dochters hun ogen uit zeg haha

 • Bart van berkel says:

  Sinterklaas en het gouden hoefijzer vonden mijn meisjes echt tof om te zien ! Deze papa zijn dochters nu graag weer mee naar de nieuwe sinterklaasfilm willen nemen .

 • Bart van berkel says:

  Mijn meiden vonden sinterklaas en het gouden hoefijzer heel tof om te zien. Deze papa zou zijn meiden dolgraag weer mee naar deze nieuwe sinterklaas film willen nemen.

 • Ingrid Dijkstra says:

  Deze prijs zou ontzettend tof zijn om te winnen! Nu er geen intocht zal zijn is dit een héél leuk alternatief! Wij hebben hier nog geen lievelings- Sinterklaasfilm maar wellicht wordt het deze? We zijn wel gek op de Sinterklaastijd!

 • Ipie oudshoorn says:

  Dat zou een leuk familie uitje zijn. Hoewel er veel leuke Sinterklaasfilms zijn uitgebracht de afgelopen jaren, blijft Bennie Stout hier groot favoriet! Er zit echt geweldige humor in die film. Zelfs papa en mama genieten ervan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.