Egeltje Plof, een spannend en hilarisch spel

Egeltje Plof, een spannend en hilarisch spel

Samen spelletjes spelen is echt iets wat mijn meiden graag doen met elkaar, ons of hun vriendjes en vriendinnetjes. Sinds kort hebben ze een nieuw favoriet spel dat gegarandeerd zorgt voor veel lol; Egeltje Plof. Maak jij de egel boos, kijk dan uit voor zijn stekels! Doe mee met de winactie en maak kans op dit spel.

Egeltje Plof, een spannend en hilarisch spel

Egeltje Plof is een nieuw spel van Hasbro. Elke keer slagen zij er in om weer iets leuks te verzinnen voor alle leeftijden. Ook combineren ze vaak hun hilarische spelletjes met een onderdeel uit de grote Hasbro speelgoedselectie. Zo gebruikten we in het Trap er niet In spel Play-Doh klei voor de drollen. Nu zijn de stekels van de egel, de bekende Nerfpijltjes, gemaakt van schuimrubber, dus ze doen geen pijn.

Het spel Egeltje Plof

Egeltje Plof is een simpel spel voor kinderen van alle leeftijden. Gooi de dobbelsteen en druk zo vaak als het cijfer dat je hebt gegooid op de neus van het egeltje. Nu maar hopen dat zijn stekels niet omhoog schieten. Niemand weet wanneer dat gebeurt en de enige speler bij wie hij niet uit zijn vel is gesprongen, wint het spel. De spanning zorgt voor veel grappige momenten.

Je kunt het spel ook wijzigen en een rondje spelen waarbij de eerste speler die het egeltje uit zijn vel laat springen het spel wint. Of speel een rondje waarbij iedere dartkleur punten krijgt. Wanneer het egeltje uit zijn vel springt, pakt iedereen zoveel darts als hij kan. De speler met de meeste punten wint het spel Egeltje Plof.

Wat vonden wij ervan

De meiden waren meteen gecharmeerd van de schattige egel. Maar zo schattig was hij niet, want als hij zijn stekels afschiet, moet je dekking zoeken. Natuurlijk zorgt de spanning voor veel gegiechel en gelach. Egeltje Plof komt niet in een mooie doos, maar is een compact spel en dus makkelijk op te bergen in de kast. Ook is het erg handig dat je de stekels kunt aanvullen met Nerfpijltjes. Jammer vind ik wel dat er geen opbergplekje is voor de speciale dobbelsteen bij het spel. Doordat je hem nu los moet bewaren, is de kans groter dat je hem kwijraakt.

Winactie Egeltje Plof is gesloten

Lijkt jou dit ook een leuk spel om thuis te spelen met je kinderen, doe dan mee en maak kans op een spel Egeltje Plof. De winnaar is:

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

48 thoughts on “Egeltje Plof, een spannend en hilarisch spel

  • Wat een leuke winactie, ik doe mee! Eén van de dingen die jullie gedaan hebben is Jumping Jack. Wat een leuke blog trouwens. Groetjes Geke

 • Jaa dit spel leek Daan zo leuk!
  Die zouden wij dus graag willen winnen!!
  Jullie zijn bij het PIT Veiligheidsmuseum geweest. Lijkt me ook leuk trouwens!

 • Onder andere het Pitmuseum. Die staat hier nog op het to-do lijstje. Zoonlief is helemaal weg van politie en brandweer namelijk. Maar ia een eindje rijden, dus zijn aan het kijken naar een combinatie met een andere activiteit.

  Wij zouden dit spel heel graag winnen. Hij is namelijk al op het verlanglijstje geschreven.

 • Xaviera Jamie says:

  Wat een enorm leuke activiteiten en ik vind Jumping Jack enorm leuk omdat de kinderen dan in beweging komen! Voor onze kleintjes loot ik graag mee voor dit spel!

 • Betti Scheringa says:

  Julie hebben onder andere het PIT veiligheids museum bezocht in Almere

  Doe heel graag mee, lijkt me een superleuk spel om te doen met dochters en gastkinderen

 • Michelle de Kroon says:

  Nu de zomer voorbij is en de dagen kouder en natter zijn geworden vind ik het heerlijk om met mijn zoontjes Lucas van 5 en Milan van 3 spelletjes te spelen! Sommige zijn nog erg moeilijk en lastig vol te houden maar deze is echt perfect! Leuk, spannend en gieren van het lachen als de stekels springen!!! Wij doen graag mee voor deze leuke prijs!!!

  Nooit geweten dat er een veiligheidsmuseum was maar het ziet er leuk uit en de speurtocht ook!! Mhhhh die Freakshakes zien er overheerlijk uit! Ik geloof best dat dat al een hele maaltijd was!

 • Ik doe graag mee voor het spel. Wij doen ook graag spelletjes. Pesten en beverbende is favo. Maar wel echt denk spellen. Dit is een leuke afwisseling.
  Jullie zijn in Almere onderandere in Mockamore geweest. Wat zagen die shakes er lekker uit.

 • Lisanne van den Heuvel says:

  Ahh….wat lijkt me dat een geinig spel! Ideaal om te spelen met onze kleuter, peuter, maar… stiekem ook nog wel met hun grote zus van 7 jaar denk ik!
  Ik zie ons al helemaal zitten aan de keukentafel, gezellig en wachten tot de stekels gaan springen!!
  Sorry maar na het zien van die Freakshakes ben ik de rest van je verhaal vergeten, haha! Jammie!!!!!!

 • Natuurlijk even geklikt! Jullie zijn naar he PIT veiligheidsmuseum geweest. Wij duimen voor deze leuke prijs! Mijn zoon vind het op zijn Nerf pijltjes lijken

 • Marja Legius says:

  Wat een leuke dag hebben jullie beleefd in het PIT Veiligheidsmuseum. Je zou bij willen dat het elke dag regent. En als het dat doet zouden wij graag het spel Egeltje Plof willen spelen dan gaat zo’n treurige dag op een leuke manier voorbij

 • Ons favoriete plekje is stadslandgoed de kemphaan: heerlijk picknicken, spelen, wandelen. Naar de boeren markt, langs de diertjes en natuurlijk hoort een bezoekje aan de Jungle er ook bij! ?❤️

 • Lynn Brekelmans says:

  Super leuke actie, dit spel lijkt mij fantastisch en hilarisch! Jullie zijn o.a. in Almere naar het PIT Veiligheidmuseum en aan de foto’s te zien is dat een fantastisch uitje!

 • Cindy Framke says:

  Lijkt me een superleuk spel. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertjes. 1 van de activiteiten die jullie hebben gedaan is dat jullie lekker hebben gesprongen bij Jumping Jack

 • Een leuk spel voor mijn dochter, haar verjaardag komt eraan, het zou een leuk extraatje zijn. Of misschien al wel voor Sinterklaas. Jullie hebben in Almere leuke dingen gedaan, zoals een bezoek gebracht aan Jumping Jack. Lekker los gaan op de trampolines, mijn zoontje wil dit ook heel graag eens doen.

 • Jullie hebben een bezoek gebracht aan Mockamore, wat ziet dat er heerlijk uit, als ik in Almere ben ga ik daar zeker een bezoekje brengen… Yammie…

 • Het veiligheidsmuseum, politie , brandweer en ambulance. Dat dacht ik te lezen. Maar nu zie ik hierboven ook weer andere antwoorden. Misschien heb ik het goed of ook niet , maar ik vind het wel heel leuk om mee te doen aan deze leuke winactie .

 • Lijkt mij een leuk spel voor het hele gezin! Doe dus graag mee met de winactie.
  Jullie dag in Almere zag er ook super geslaagd uit. Vooral de Freakshakes bij Mockamore ?Denk dat we daar ook maar een keer binnen moeten wandelen.

 • Linda Smeets says:

  Een uurtje springen Jumping Jack op een druilerige dag. Hoe leuk is dat! ?
  Egeltje plof lijkt mij een héél leuk spel, ik doe daarom dan ook graag mee!

 • Floor Verseveldt says:

  Wat leuk!! Ik maak hier graag kans op voor mijn jongens.

  Jullie zijn bij Smullen en Spelen, een pannenkoekenrestaurant in Almere geweest.

 • Het skelterrijbewijs halen, was één van jullie activiteiten die jullie in Almere hebben gedaan.
  Heel graag doe ik mee voor dit leuke spel.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

 • Ingrid langstraat says:

  Wat ziet dit spel er leuk uit voor onze jongste van 4, s het egeltje ploft vindt hik dat vast fantastisch!

  Jullie zijn in almere naar jumling jack geweest!

 • Ik beken ben nog nooit en Almere geweest (mijn man in Nederlander en ik kom zelf niet van Nederland)
  Maar beetje bij beetje gaan we op ontdekking en nu staat er iets nieuws op ons lijstje.

  Het PIT veiligheidsmuseum klinkt heel leuk (dankjewel voor de tip)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.