Fancy Nancy Clancy

Fancy Nancy Clancy nieuw op Disney Junior

De meiden bij ons in huis kijken het liefst ook naar echte meidenseries op de TV. Programma’s over auto’s, robots of vliegtuigen zullen dan ook niet snel worden gekeken. Niet verrassend dan ook dat er naar de nieuwe
Disneyserie Fancy Nancy Clancy graag gekeken wordt. Om de komst van Nancy in de Disney Junior familie te vieren, mag ik 2 Fancy Nancy pakketjes verloten.

Fancy Nancy Clancy nieuw op Disney Channel + Winactie

Wellicht had je nog niet eerder gehoord van de serie Fancy Nancy Clancy, maar dat kan heel goed kloppen, want de serie is pas vanaf 7 januari van dit jaar te zien bij Disney Junior Channel. Maar Fancy Nancy bestaat al langer, want de serie is gebaseerd op een populaire Amerikaanse boekenreeks van auteur Jane O’Connor en illustratrice Robin Reiss Glasser. Er zijn meer dan 100 boeken verschenen, die al in maar liefst 20 talen vertaald zijn (helaas nog niet in het Nederlands). Wereldwijd zijn er ook al meer dan 30 miljoen boeken verkocht.

Fancy Nancy Clancy

Meet Fancy Nancy

In de boeken en serie volgen we het dagelijkse leven van Nancy, een meisje van 6 jaar, die net als mijn dochters en vele andere meisjes, geboren is met het GlitterGen. Nancy houdt van mooie spulletjes en alles wat glimt en glittert. Ook spreek ze graag een paar woordjes Frans, omdat Fancy-mensen dat ook doen. Nancy heeft ook een groot inbeeldingsvermogen en is zeer vindingrijk. Dit helpt haar om de wereld om haar heen te ontdekken en alles wat het te bieden heeft. Elke dag is er een nieuw avontuur en een nieuwe kans om iets te leren. Natuurlijk gaan de dingen niet zoals gepland, maar de wijze les daaruit is om trouw te blijven aan je zelf. Waarden als het belang van vrienden en familie, zelfbewustzijn en respect voor verschillen komen dan ook duidelijk aan bod in deze lieve serie.

Fancy Nancy Clancy Winactie is gesloten

Zijn jouw kinderen ook fan van deze serie? Of is het misschien wel een leuke tip? Speciaal voor alle meisjes met het glittergen, mag ik van Disney 2 tassen en een stickervel verloten.

De winnaars zijn

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
  • Je kunt ook nog meedoen met de KAYA Sieraden shoptegoed winactie.
Samenwerking
Spread the love

37 thoughts on “Fancy Nancy Clancy nieuw op Disney Junior

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.