DC's Justice League: Cosmic Chaos 

Gametip | DC’s Justice League: Cosmic Chaos 

Deze maand kwam het nieuwe game DC’s Justice League: Cosmic Chaos uit. Speel als je favoriete superhelden Batman, Superman of Wonder Woman en neem het op tegen Mr. Mxyzptlk, de oplichter uit de vijfde dimensie, die is gearriveerd om chaos te veroorzaken. Superleuk om alleen of samen te spelen. Wij kregen een exemplaar toegestuurd en probeerden het uit op de Switch. Ben jij ook benieuwd en heb je een PS4, lees dan zeker snel verder, want ik mag een game verloten.

DC’s Justice League: Cosmic Chaos

De Justice League is een het superheldenteam uit de bekende DC Comics. Het team bestaat uit de bekendste superhelden en -heldinnen zoals onder andere Superman, Batman, Wonder Woman.

De nieuwe burgemeester van Happy Harbor zet de boel op stelten in DC’s Justice League: Cosmic Chaos. Verenig je tegen de chaos en neem het op tegen Mr. Mxyzptlk, een machtige grappenmaker uit de 5e dimensie. Kruip in de huid van Batman, Wonder Woman en Superman en ga de strijd aan met de machtigste superschurken uit het DC-universum, waaronder Bizarro, Starro the Conqueror, Clayface en nog veel meer in een epische strijd om de vrede in Happy Harbor.

Het spel

In DC’s Justice League: Cosmic Chaos voltooi je missies boordevol actie, meedogenloze gevechten en spannende uitdagingen op jouw manier! Vlieg door Happy Harbor als Superman of als Wonder Woman. De keuze is aan jou! Gebruik de superhelden om puzzels op te lossen, vijanden te verslaan en coole outfits en speciale upgrades te ontgrendelen. Speel samen met je familie of vrienden in de coöpmodus voor 2 spelers en verken Happy Harbor, de thuisbasis van de Justice League. Kun jij Mr. Mxyzptlk tegenhouden en vrede brengen in Happy Harbor?

Kenmerken van het spel

  • Word de held van Happy Harbor: gebruik ontgrendelbare elementaire aanvallen plus iconische acties en pantser, waaronder Supermans Heat Vision, Wonder Womans Truth’s Pull en de ontploffende Batarangs van Batman.
  • Ga op heroïsche nevenmissies: zoek in Happy Harbor naar aanwijzingen die leiden naar schurken, premies en geheime locaties.
  • Verzamel en upgrade: ontgrendel speciale kostuums en Artifacts of Justice, 30 krachtige aanvals- en verdedigingsitems waaronder de boog van Green Arrow en de mantel van Raven.

.

De game is te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam. De Nintendo Switch-versie bevat 1 willekeurige sleutelhanger (er zijn vier verschillende designs) die één van de Justice League-helden representeert.

Dit vinden wij van DC’s Justice League: Cosmic Chaos

Iedereen houdt van de Justice League-helden en dat maakt het spel leuk voor jong en oud. Je kunt gemakkelijk tussen Batman, Wonder Woman en Superman switchen. Zo kun je optimaal gebruikmaken van hun specialiteiten; Superman kan vliegen, Batman kan zweven met zijn cape en Wonder Woman kan met haar lasso zich door de lucht te bewegen. Verder in het spel krijgen zelfs Ultieme Superkrachten, voor nog meer opties. Daarnaast kunnen de superhelden ook gebruik maken van voertuigen, een boot of skateboard. De openwereld Happy Harbor is niet heel groot, maar dat houdt het voor jongere spelers overzichtelijk. Door het instellen van de moeilijkheidsgraad is het zeker niet alleen een leuke game voor de jongste spelers. Maar ook de humor in het spel, zal veel ouders aanspreken. Echt een game voor het hele gezin en uren speelplezier.

Winactie DC’s Justice League: Cosmic Chaos Playstation 4 is gesloten

In samenwerking met Day One MPM mag ik een DC’s Justice League: Cosmic Chaos voor de Playstation 4 verloten.

  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

18 thoughts on “Gametip | DC’s Justice League: Cosmic Chaos 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.