Blackstories Christmas editie

Het spel voor de kerstavond met familie; Black Stories Christmas Edition

Kerst een gezellig feest? Niet voor iedereen is het een feest der liefde, want voor sommigen werd het hun laatste kerstfeest: brandende kaarsen, nauwe schoorstenen, opstandige rendieren, te veel tijd met de familie – dat zijn nog maar een paar van de vele risico’s. Door vragen te stellen en te raden kom je stap-voor-stap dichter bij de waarheid en ontdek je de macabere oplossing van het gitzwarte raadsel. Black Stories Christmas Edition is een indrukwekkend en prikkelend spel met een duister randje! Speel jij graag een spelletje met kerst, dan is dit zeker een aanrader! Doe mee met de winactie en maak kans op het spel!

Blackstories Christmas editie

Black Stories

Bij het concept van “Black Stories” heb je een “raadselmeester” die een gifzwarte situatie, die cryptisch geformuleerd is, mag benoemen. Daarna mag de groep (bijvoorbeeld familie of vrienden) raden wat en vooral waarom dit voorval heeft plaatsgevonden.

Black Stories Christmas Edition

Even terug –> de raadselmeester krijgt een kaartje en leest voor wat er op de voorkant staat. Voor haar/zichzelf leest hij/zij de achterkant door zodat de vragen die door de groep gesteld worden alleen maar met ja of nee beantwoord mogen worden. Door de bizarre situaties die door deze vragen ontrafeld worden zal gegarandeerd de volledige aandacht richting dit spel gaan. De volledige groep zal immers willen weten wat er nu werkelijk met de geschetse personages gebeurd kan zijn en zal zich in de vragenstrijd willen mengen. De radende groep wordt ook wel het raadselvolk genoemd.

Wat vinden wij van de Christmas Edition?

Black Stories Christmas Edition

Doordat het spel zo shockerend is en de nieuwsgierigheid gewekt wordt hoef je je niet druk te maken om te competitieve types in jouw gezelschap of ingewikkelde rollenbepaling en spelregels. Je wisselt simpelweg de beurten af tussen degenen die zich het meest geroepen voelen. Na elk kaartje kun je gemakkelijk het spel afkappen als bijvoorbeeld het eten te wachten staat. Het spel zal de gemoederen nog wel even bezighouden! Voor de tere zieltjes onder ons is een verlichtende gedachte dat de verhalen slechts gebeurd zouden “kunnen” zijn.

Het spel is uitermate geschikt om de groepscohesie tussen de raders (raadselvolk) te bevorderen. Je vult elkaar immers aan om het volledige beeld naar boven te krijgen!

Kortom; geen saaie curse life gesprekken maar een volledige andere wending door het altijd prikkelende “Black stories”. Naast de Christmas, zijn er verschillende edities verkrijgbaar zoals Shit Happens, Real Crime en Funny Death

Winactie Black Stories Christmas Edition is gesloten

De winnaar is

  • De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

103 thoughts on “Het spel voor de kerstavond met familie; Black Stories Christmas Edition

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.