Animal Crossing New Horizons – Happy Home Paradise

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC

Voor alle Animal Crossing-fans is vandaag de dag waar lang naar is uitgekeken. De lang verwachte update naar Animal Crossing 2.0 is nu beschikbaar. Naast deze gratis update is er vanaf vandaag ook een nieuwe betaalde update beschikbaar. Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC content bezorgt je nog meer speelplezier in één van de meest populaire spelletjes op de Nintendo Switch.

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC

In de Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC ga je aan de slag in het team van het resortplanbureau. Je krijgt de mogelijkheid om voor personages vakantiehuizen te ontwerpen. Lottie runt het resortplanbureauteam en jij kan onderdeel worden van haar team. Klanten met uiteenlopende wensen voor hun vakantiehuis komen naar een nieuw gebied dat bestaat uit allerlei kleine eilandjes. Maak een praatje met je klanten, luister goed naar hun wensen voor hun vakantiehuis en laat hun dromen werkelijkheid worden!

Op het eiland waar Lotties team van het resortplanbureau is gesitueerd, bevinden zich ook diverse leegstaande gebouwen. Lottie wil dit eiland wat meer jeu geven en ook daarbij kun jij helpen. Ontwerp allerlei faciliteiten, zoals een school, een restaurant en een café.

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC

Ontwerp de ideale vakantiehuizen

Nadat je hebt bepaald waar het vakantiehuis van een klant moet komen te staan, kun je het interieur gaan inrichten. Eerst moet je meubels plaatsen die de klant graag wil hebben. Naarmate je meer huizen ontwerpt, zul je ook meer ontwerptechnieken leren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van afscheidingsmuren en pilaren om de ruimte op te delen. Hang sfeerverlichting op en stel omgevingsgeluiden in, om de ambiance te versterken. Het thema van een vakantiehuis hangt af van de wensen van de klant. Reken er maar op dat er veel personages zullen zijn die van jouw expertise gebruik willen maken. Ook kun je de buitenruimte van het vakantiehuis versieren.

Je krijgt gaandeweg steeds meer meubels tot je beschikking en je kunt steeds meer suggesties doen. Stel bijvoorbeeld voor om de vakantiehuizen van klanten die je al hebt geholpen, anders in te richten. Of vraag of twee klanten het leuk zouden vinden om een vakantiehuis te delen als huisgenoten.

Laat je inspireren door het Netwerk van Wonderlijke Woningen

Maak foto’s van de vakantiehuizen die jij hebt ontworpen en sla ze op in je catalogus. Vervolgens kun je ze bekijken via de in-game-app Netwerk voor Wonderlijke Woningen (NWW) op je NookPhone. Via deze app kun je de showroom openen om ontwerpen te bekijken van spelers van over de hele wereld die hun creaties online hebben gedeeld. Volg ontwerpers die je leuk vindt en gebruik hun werk als inspiratiebron voor je eigen creaties.

Gebruik amiibo om meer klanten uit te nodigen

Normaal gesproken is het je taak om zelf op zoek te gaan naar potentiële klanten die een vakantiehuis zouden willen hebben, maar… Als je de huidige amiibo uit de Animal Crossing-serie gebruikt, kun je specifieke personages uitnodigen voor een gesprek over hun ideale vakantiehuis. Met amiibo kun je zelfs de vakantiehuisjes ontwerpen van drukke individuen als Isabelle en Timmy en Tommy!

Gebruik je vergaarde kennis ook op je eigen eiland

Technieken die je hebt geleerd tijdens je werkzaamheden voor het resortplanbureau, kun je ook op je eigen eiland toepassen. Misschien is dit de uitgelezen kans om je eigen huis eens flink op te knappen. En als je eilandbewoners souvenirchocolaatjes van het resortplanbureau geeft als cadeautje, kun je hun interesse wekken in wat de eilandengroep en de vakantiehuizen te bieden hebben. Wanneer je bent uitgegroeid tot een ervaren ontwerper, mag je uiteindelijk zelfs suggesties doen voor de inrichting van huizen van bewoners op je eigen eiland!

En dat is nog niet alles: om nog meer uit het eilandleven te halen zijn er vanaf 5 november nieuwe Animal Crossing-amiibokaarten (5e serie) verkrijgbaar bij bepaalde verkooppunten, waardoor de line-up van amiibo-kaarten nog meer wordt uitgebreid. Pakjes amiibo-kaarten zijn los te koop en bevatten 3 kaarten. Je kunt deze kleurrijke amiibo-kaarten gebruiken in Animal Crossing: New Horizons. De vijfde serie bestaat uit 48 personages, inclusief personages die nog nooit op een amiibo-kaart hebben gestaan, evenals gloednieuwe.

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC

.

Mocht het nu niet lukken om Home Paradise te starten

Als het goed is krijg je een telefoontje van Tom Nook om naar het vliegveld te komen. Daar staat Lottie dan op je te wachten om je alles over het Paradise te vertellen.

– Als dit niet het geval is moet je even kijken of je al de 2.0 versie van AC hebt
– herstart het spel
– mocht hebt spel hebben gekregen bij je Switch Online abonnement, dan moet je dit bevestigd hebben via een internetverbinding.

Nintendo Switch Online

Wil je Animal Crossing spelen met je vrienden online, dan kan dit met een Nintendo Switch Online abonnement. Deze kun je individueel afsluiten of voor het hele gezin (max 8 Nintendo-accounts, incl. kinderaccounts). Nu is het ook mogelijk om te kiezen voor een Nintendo Switch Online abonnement + uitbreidingsset. Bij het afsluiten van dit abonnement krijg je nu ook toegnag tot Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC en verschillende Nintendo 64 games.

Lees ook deze Animal Crossing: New Horizons Tips, tricks en updates

– Uitleg, Tips & Tricks voor beginners
– Zomerupdate
– Zomerupdate #2

Herfstupdate
Winterupdate
Versie 2.0 Update
Happy Home Paradise DLC

Spread the love

2 thoughts on “Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC

 • Nou ik ben opnieuw begonnen en heb al het stadhuis met isabelle maar ik heb nog steeds geen belletje gekregen van tom nook?? hoe zit dit? moet ik eerst 3 sterren hebben? het is super onduidelijk en kan deze informatie ook echt nergens vinden.

  • Hi, balen zeg!! Ik moet zeggen dat mijn dochters dit hebben geïnstalleerd en ik ook niet precies weet wat ze hebben gedaan. Wat ik gevonden heb is dat je hieraan moet voldoen voordat je het spel kan spelen;
   – het stadhuis moet gebouwd zijn
   – je moet een eigen huis hebben en
   – de DIY workshop gedaan zijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.