Animal Crossing: New Horizons - Zomerupdate

Animal Crossing: New Horizons – Zomerupdate

Vier de zomer dit jaar coronaproof in Animal Crossing: New Horizons. Vanaf 3 juli is het mogelijk om de Zomerupdate te downloaden. Dus pak je koffers en maak er een mooie vakantie op je eigen eiland. Neem een duik en vind diepzeewezens, er zijn nieuwe gezichten en een hoop nieuwe voorwerpen zoals zeemeerminnenmeubels. Deze gratis updates behoren tot een reeks nieuwe ervaringen die gedurende de zomer en daarna naar je eilandleven komen.  

Animal Crossing: New Horizons - Zomerupdate

Zwemmen en duiken

Neem een duikpak mee en duik in het water om het maritieme leven rondom je eiland te verkennen, want je kunt binnenkort zwemmen en duiken in Animal Crossing: New Horizons. Wanneer spelers in het oceaanblauwe water aan de kust rondzwemmen, kunnen ze ook duiken om allerlei diepzeewezens te ontdekken.

Het is zeker de moeite waard om op zoek te gaan naar enkele nieuwe prachtstukken om aan het museum te doneren en leuke nieuwe weetjes van Blathers te horen.

Pascal brengt nieuwe plannen

Tijdens het zwemmen kunnen spelers een nieuw personage tegenkomen! De vriendelijke Pascal lijkt gek op mantelschelpen te zijn. Als spelers er tijdens het duiken eentje vinden, vraagt Pascal of hij hem mag houden. Als blijk van waardering geeft hij doe-het-zelfplannen waarmee voorwerpen in zeemeerminstijl gemaakt kunnen worden.

Gulliver

Nadat spelers de gratis update hebben gedownload, spoelt er een bekende aan… met een iets andere, piraat-achtige outfit. Als je hem een handje helpt, stuurt hij je een speciale beloning als teken van dank.

 Zomerupdate komt op 3 juli naar Animal Crossing: New Horizons!

Een volgende zomerupdate staat gepland voor begin augustus.  

Animal Crossing: New Horizons! guide

Ben je nieuw in dit spel, neem dan ook een kijkje in mijn Animal Crossing: New Horizons! guide. Hier geef ik je een aantal handige tips om je op weg te helpen in Animal Crossing: New Horizons!

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: