Get ready voor Valentijn met een nieuw outfit met Zalando Lounge Style Guide

Get ready voor Valentijn met een nieuw outfit

Deze week vieren we weer Valentijn, de dag van de liefde! Naast het versturen van een lief kaartje, bloemetjes of cadeautje, heb jij misschien wel een romantisch etentje gepland staan. Een goed moment dus om nog snel even op zoek te gaan naar een nieuwe outfit. Ik ben zelf een groot voorstander van online shoppen, dus ben ik alvast even gaan rondsnuffelen en kwam zo op de Style Guide van Zalando Lounge. Naast leuke outfits voor een date, vond ik er ook leuke en handige tips.

Get ready voor Valentijn met een nieuw outfit met Zalando Lounge Style Guide

Waar Valentijnsdag ooit begon als dag met de nadruk van anonieme liefde, is de dag uitgegroeid tot een dag waarop alle geliefden elkaar wat extra aandacht geven. Dit kan met een lief kaartje of klein cadeautje. Voor mij is Valentijn de perfecte dag voor een romantisch diner, met natuurlijk een bijpassend nieuw outfit.

Do’s and Don’ts

Om de juiste outfit te kiezen voor je date is het verstandig om je goed voor te bereiden. Op de website van Zalando Lounge vind je in het magazine een Style Guide voor verschillende gelegenheden. Zo sla je de plank nooit mis en vind je alle do’s en dont’s op één plek. De verschillende Style Guide die je hier vindt zijn Business, Party, Date, Bruiloft en Vakantie.

Zalando Lounge DateVoor Valentijn checken we natuurlijk de Style Guide voor een date. Zeker als je voor het eerst op date gaat of misschien zelfs wel een blind date, wil je er natuurlijk op je best uit zien. In de magazine geeft Tegan Ellis-McNabb, de Zalando Lounge Styliste en Fashion expert, je een paar goede tips. Het is altijd belangrijk te kiezen voor een outfit waarin jij je het prettigst en meest zelfverzekerd voelt. Draag je het liefst een broek, kies dan een elegante pantalon of een mooie jumpsuit. Ga dus niet meteen te sexy en uitdagend, zeker als dat niet bij je past. Te veel parfum (en make-up) kan je date ook meteen afschrikken. Alles met mate  en kies ook zeker voor schoenen die lekker zitten. Met pijnlijke voeten over straat is geen gezicht.

Close up detail of beautiful young blonde woman dressed in pink sweater with gorgeous earrings made of big pearls.

Romantische date of actieve date?

Als je op zoek gaat naar je ideale outfit, is het wel goed om vooraf te weten wat jullie gaan doen. Misschien is het een verrassing, maar om te zorgen dat je niet met je nieuwe high heels gaat boerengolven is het toch goed om om een hint te vragen. In de Style Guide vind je allerlei tips voor een Romantische, Blind, Surprise en Active date. Denk bijvoorbeeld aan een romantische date dat je kleding niet te kleurrijk en outgoing is. Tune het een beetje down en kies voor de kleur die jou het beste staat. Heb je een blind date, ga dan ook voor een veilige keuze, maar met nét een spannende accessoire, zoals een grote bling bling ketting boven je subtiele decolleté. Naast de kledingadviezen lees je in de guide ook leuke ideeën voor locaties en activiteiten.

Lees ook de leukste Valentijn Haarvlechten

Top 5 eerste date foutenMocht je nu voor het eerst met je nieuwe geliefde op date gaan, dan wil je natuurlijk dat het daar niet bij blijft en dat er wellicht een 2e afspraakje op zal volgen. Houd dan deze 5 punten in je achterhoofd, dan slaagt het zeker.

Wat zijn jouw plannen voor Valentijnsdag dit jaar?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.