EzPz by Stokke voor een feestje aan tafel

EzPz by Stokke, voor een feestje aan tafel

Iedereen kent de Stokke Tripp Trapp stoel wel of heeft er zelf eentje aan de eettafel staan. Dit Scandinavisch ontwerp van Peter Opsvik is na jaren nog steeds tijdloos en multi inzetbaar. Deze ergonomische kinderstoel groeit namelijk mee, van baby tot 80 jaar. Maar het merk Stokke is tegenwoordig veel meer dan alleen een stoel. Met de verschillende accessoires komt de stoel nog meer tot zijn recht.

EzPz by Stokke, voor een feestje aan tafel

De Tripp Trapp kinderstoel werd al in 1972 ontworpen. Ontwerper Opsvik zocht namelijk een geschikte opvolgstoel voor zijn zoon Tor, nadat hij uit zijn eerste kinderstoel was gegroeid. Toen hij deze niet kon vinden, ging hij zelf aan de tekentafel zitten en bouwde de Tripp Trapp.
Het bijzondere aan deze stoel was dat hij verstelbaar is. Zo kunnen kinderen, ook de allerkleinsten, op dezelfde hoogte aan tafel zitten als de rest van het gezin. De stoel is ondertussen al jaren een bestseller en wordt momenteel verkocht in meer dan 80 landen en in verschillende kleuren. In oktober 2016 ging de tienmiljoenste Tripp Trapp over de toonbank.

Tripp Trapp

Gezellig samen aan tafel

Eén van de belangrijkste ideeën achter de Tripp Trapp stoel, is dat kinderen direct aan tafel zitten. Hierdoor maken ook de allerkleinsten al deel uit van het tafelgezelschap en dit zou de familieband onderling verstevigen. Toch bleef de vraag wel naar een blad en ging Stokke toch overstag en kwam met de tafelblad en tray. Een blad voor de stoel is handig tegen knoeien en zeer nuttig als de baby eten krijgt weg van de tafel. Maar het ideaal achter het ontwerp van deze stoel blijft om je kind zo dicht mogelijk aan tafel te laten ziten. Met de EzPz gaat dat zeker lukken en vangt 2 vliegen in een klap.

EzPz by Stokke

EzPz by Stokke

De EzPz by Stokke (zeg het maar een hard op Easy 😉 ) is een placemat, bordje en bekerhouder in één! Deze 3-in-1 placemat is gemaakt van een hoge kwaliteit en veilig silicone (BPA, BPS, PVC en vrij van ftalaten). De siliconen maken de placemat buigbaar en flexibel en zal ook niet vervagen, aangetast worden of beschadigen. Daarbij is dit materiaal duurzaam en ook heel makkelijk schoon te maken – het kan zelfs in de vaatwasser. Heel fijn is het dat de silicone placemat zich ook vastzuigt op elke soort tafelblad.

EzPz by Stokke

Lees ook De Reis van 5; Spelen met je eten

Op de placemats van EzPz is altijd een kommetje, waarin de maaltijd van je kindje gedaan kan worden. Geen bordjes meer die weggeschoven worden of op de grond gekwakt. Ook voor de beker uit de Munch collectie past perfect in de bekerhouder ernaast. Je kleintje kan zelfstandig eten en dat is belangrijk voor de motorische ontwikkeling. En natuurlijk past de EzPz by Stokke ook perfect op de Baby Set Tray. Verkrijgbaar in de kleuren Pink en Grey voor €29.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.