LOVE IS IN THE (H)AIR

Love is in the (h)AIR – de leukste Valentijn vlechten

Valentijnsdag is een dag vol hartjes. Je zult ze vandaag overal tegenkomen; op lieve kaartjes, ballonnen, lunchtrommels en in de haren van mijn dochters. Elk jaar maken we een speciale Valentijns Vlecht. Omdat ik toevallig van een paar andere Mamabloggers hoorde dat ze wel een lesje konden gebruiken, vandaag veel tips en tricks voor die speciale hartjes vlecht(en). En omdat het Valentijnsdag is ook een leuke winactie met set hartjes haaraccessoires van Miep-ie.

LOVE IS IN THE (H)AIR

Met 2 meiden in huis, wordt hier wat af gevlecht. Beide dames hebben heel ander haar, maar gaan de deur niet uit zonder een vlecht erin. Het begon nadat mijn oudste dochter haar pony zelf had afgeknipt. We waren net een heel eind op weg om haar pony mee te laten groeien met de rest van het haar toen ze de schaar er inzetten. De speldjes waren na schooltijd uitgezakt en haar haar zat haar in de weg. Knip knip en we konden opnieuw beginnen. Daarbij heeft ze mijn haar geërfd; dik, krullend en veel pluis. Om het een beetje in te tomen vlechten we het dus elk dag in.
De jongste heeft dunner en steiler haar, maar ook bij haar doen er vaak een vlechtje in, net als bij grote zus.

Bij een Valentijnskapsel horen natuurlijk ook Valentijns haarspeldjes.
Op de site van Miep-ie.nl kun je natuurlijk verschillende varianten. Speciaal voor Valentijnsdag stelde ze een pakketje samen ter waarde van €15.

Cute Girls Hairstyle

Het vlechten heb ik mezelf geleerd met behulp van de filmpjes van moeder Mindy van Cute Girls Hairstyle. Met haar 5 dochters (!) vlocht zij heel wat af en verzint de mooiste kapsels. Ze legt het in haar video’s goed en duidelijk uit, dat zelfs ik het kan. Ondertussen heeft haar Youtube meer dan 5 miljoen abonnees en is het uitgegroeid tot een bedrijf geworden en reist ze de hele wereld over.

Als echte Amerikaanse heeft zij ook diverse Valentijns kapels gemaakt. En echt waar, moeilijk hoeft het niet te zijn, dus ook Nicole en Miriam, hierbij jullie eerste vlecht-les.

Easy Valentijn vlechten

Dit was een van de eerste Valentijns kapsel die ik maakte. Eigenlijk is het geen vlecht, maar draai je het haar. Deze is echt heel simpel en succes gegarandeerd.

Goed te doen Valentijn vlechten

Moeilijke Valentijn vlechten

Veel succes!
En een fijne Valentijnsdag!

Lees ook:
De perfecte outfit voor jouw Valentijndate
Romantische Valentijnskoekjes van Roos Bakt
Valentijnskaartjes Onderzoek
Valentijn cadeau met een glimlach

Spread the love

23 thoughts on “Love is in the (h)AIR – de leukste Valentijn vlechten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.