Waarom customized gifts tegenwoordig zo populair zijn

Waarom customized gifts tegenwoordig zo populair zijn

Steeds meer mensen gaan voor gepersonaliseerde cadeaus van online giftshops, oftewel de customized gifts. Dit zijn producten die je door ze te voorzien van bijvoorbeeld foto’s of een naam extra persoonlijk maakt. In dit artikel lees je waarom deze cadeaus zo populair zijn en welke mogelijkheden er zijn! 

De persoonlijke touch

Je kunt online heel veel producten vinden om als cadeau te geven, maar het is natuurlijk het leukst om een zo origineel mogelijk cadeau te geven. In tijden waarin we onze vrienden en familie minder kunnen zien moeten we op zoek naar andere manieren om ze te laten weten dat we aan ze denken. Zeker als je weet dat ze het moeilijk hebben met het weinige sociale contact van het afgelopen jaar. Ook al kunnen we natuurlijk nog bellen, appen en af en toe afspreken, het is toch leuk om je vrienden en familie juist nu extra te laten weten dat je aan ze denkt. Dan is het nog leuker om een cadeau naar ze op te sturen dat gepersonaliseerd is met foto’s. Dat maakt het cadeau nog net wat persoonlijker.

Voor iedere gelegenheid

De gepersonaliseerde cadeaus zijn bij veel gebeurtenissen in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, Moeder- en Vaderdag, maar ook met Kerstmis en Valentijnsdag zijn de customized gifts niet aan te slepen. Dit soort cadeaus zijn niet alleen populair in de privésfeer; ook in het bedrijfsleven blijkt het echt een uitkomst te zijn; daar worden bedrukte producten ook veel gebruikt voor bijvoorbeeld relatiegeschenken. Met deze persoonlijke relatiegeschenken kunnen bedrijven zich zichtbaar maken en er tegelijkertijd voor zorgen dat (potentiële) klanten ze onthouden. De relatiegeschenken van Maxilia zijn hier een goed voorbeeld van. Ook in de entertainmentwereld zijn customized gifts erg populair. Ze worden daar veel voor merchandise gebruikt om zo het merk of een bekende persoon commercieel te exploiteren.

Tal van mogelijkheden

Het leuke aan customized gifts is dat het op bijna ieder product van toepassing is. Zo kun je een cadeau of relatiegeschenk niet alleen persoonlijk maken door de foto of tekst die je er voor kiest, maar ook door het product zelf zo persoonlijk mogelijk uit te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld voor iemand die graag shopt customized mondkapjes bedrukken, voor iemand die graag schrijft notitieboekjes en pennen laten personaliseren en kan het een leuk idee zijn om voor de sporters onder ons een bidon of zweetbandjes te laten bedrukken! Als bedrijf kun je natuurlijk erg op de actualiteit inspelen door voor je werknemers bijvoorbeeld customized mondkapjes te laten maken met de naam van het bedrijf erop.


De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

Lees ook: Vaderdag Tip | Bedruk je eigen Vaderdag mok

Spread the love

2 thoughts on “Waarom customized gifts tegenwoordig zo populair zijn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.