Nijntje Wat hoort erbij Nijntje

Winactie | Nijntje boekje – wat hoort erbij Nijntje?

Niets is heerlijker dan even dat kleine momentje samen op de bank met je kindje om een boekje te lezen. Afhankelijk van de leeftijd en energie van je kind, kan dit lang of heel kort zijn. Vaak helpt het om te kiezen voor een boekje met verrassingen, zodat je kind geboeid blijft. Met het nieuwste Nijntjeboekje “Wat hoort erbij Nijntje?” moet dat zeker lukken. Ik vertel je er erg graag meer over en je maakt ook kans op het boekje voor je eigen uk.

Wat hoort erbij Nijntje?

Het is wel duidelijk dat Nijntje nooit zal gaan vervelen. Ondanks dat er helaas geen nieuwe tekeningen meer bij komen van Dick Bruna, komen er met de oude tekeningen toch steeds weer nieuwe en verrassende boekjes uit. Zo verscheen vorige maand het nieuwe kartonnen boekje Wat hoort erbij Nijntje?

Boekje met draaischijf

Nu kennen we al de Nijntje boekjes met flapjes, doorkijkjes en puzzels en voelboekjes, maar een boekje met draaischijf had ik nog niet eerder gezien. In “Wat hoort erbij Nijntje?” kun je steeds samen bedenken welk plaatje bij de bladzijde hoort. Bijvoorbeeld wat zie je bij Nijntje op school? Samen kun je dan draaien tot je het boek en de pen voorbij ziet komen. Daarna kun je samen met je kindje bedenken wat er nog meer bij hoort. Voorbeelden vind je op de pagina, maar wie weet kent je kindje er nog wel meer.

wat hoort erbij Nijntje?

Andersom kan natuurlijk ook. Draai aan de schijf en vraag waar het plaatje van de aardbei bij hoort. Je kindje kan dan na een paar keer het boekje te hebben gelezen, feiloos aangeven dat de aardbei hoort bij de bladzijde met groenten en fruit.

Leer spelenderwijs welke voorwerpen bij elkaar horen. Op elke bladzijde staat een ander thema centraal: eten en drinken, Nijntjes huis, muziek, sport, vakantie en school. Een kartonboek heeft een fijn formaat en voelt stevig aan. Ik weet zeker dat jullie er erg veel lees- én speelplezier van zullen hebben.

Winactie Nijntje boekje – wat hoort erbij Nijntje? is gesloten

Met dank aan Mercis mag ik een pakketje met Nijntjeboekje – wat hoort erbij Nijntje? verloten. De winnaar is:

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

53 thoughts on “Winactie | Nijntje boekje – wat hoort erbij Nijntje?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.