Cosmic Jewelry van Nebulous Stars

Winactie | Cosmic Jewelry van Nebulous Stars

De regenachtige middagen van de herfst zijn ideaal om eens lekker samen te gaan knutselen. Zelfs mijn oudste dochter kan zich verheugen op een creatieve uitdaging. Helemaal als het resultaat lekker stoer is, zoals de Cosmic Jewelry van Nebulous Stars. Met dit complete setje maak je in een middagje je eigen stoere sieraden. Leuk om cadaeu te doen tijdens de komende feestdagen. Ik heb daarom ook een extra setje liggen om te verloten.

Cosmic Jewelry van Nebulous Stars

Al een paar keer kwam ik het merk Nebulous Stars tegen op verschillende beursen. De mooie, magische tekeningen op de doos trokken mij aan. Helemaal omdat het leuke, creatieve setjes zijn met aantrekkingskracht voor de wat grotere meiden. Nog steeds wel met glitters, maar een stuk stoerder. Toen ik het setje Cosmic Jewelry toegestuurd kreeg, waren mijn oudste dochter en haar vriendin meteen enthousiast en vermaakten zich er lekker een regenachtige middag mee.

Cosmic Jewelry

Het Cosmic Jewelry is een sieradensetje van het merk Nebulous Stars. In een mooi doosje (met een subtiel glitter reliëf) vind je alles wat je nodig hebt om 3 mooie kettingen en 2 ringen zelf te ontwerpen. Van de kettingen zijn er 2 met een stoer lederen koordje (zwart en groen) en een choker. Die laatste is natuurlijk helemaal hip nu. Voor de kettingen zijn er 2 hangers die je naar eigen inzicht mag versieren.

Het versieren gaat met lijm (wel aanwezig is de doos, maar bij ons helaas uitgedroogd en daarom gewone knutsellijm gebruikt) en veel glitters in 4 kleuren. Ook zitten er een velletje met 14 transferstickertjes bij met een handig tool om ze op de sieraden over te brengen. Voor de bescherming van de glitters op de hangers en ringen zijn er transparante ronde steentjes. Als finishing touch zitten er ook een paar mooie kralen in het pakketje om aan de kettingen te rijgen.

Het maken van de sieraden behoeft verder weinig uitleg. Alles vind je in het doosje en de meiden konden dan ook meteen aan de slag. Ze maakten er mooie creaties van, helemaal naar hun eigen smaak. Even laten drogen en daarna kunnen zij ze meteen dragen. Alleen nog even goed stofzuigen rond de stoelen en tafels om alles weer een beetje te ontdoen van de glitters 😉

Winactie Cosmic Jewelry van Nebulous Stars

Heb jij ook meiden die van knutselen houden, maar voor de meeste pakketjes iets te oud worden, dan is de Nebulous Stars collectie echt iets voor jullie. Ik mag een setje van de Cosmic Jewelry weggeven, dus doe snel mee.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij voor wie jij meedoet
  • Vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Niet verplicht, maar een like voor Mama’s Liefste op FacebookInstagram Twitter Bloglovin wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 19 november. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

66 thoughts on “Winactie | Cosmic Jewelry van Nebulous Stars

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.