Fortnite 1 - Officiele Fortnite outfits boek

Boeken tip| Fortnite 1 – Officiële Fortnite outfits boek

Ook in dit meidenhuishouden kunnen we niet meer onder de Fortnitehype uit. Het spel is natuurlijk gedownload op de Nintendo, maar eigenlijk zijn de meiden niet zo geïnteresseerd in het gevecht. Zij zijn meer bezig met de juiste looks. In het nieuwe boek Fortnite 1 – Officiële Fortnite outfits lees je alles hier over. Dit mooie naslagwerk is een must-have voor alle Fortnitefans en ik mag 3 exemplaren verloten van uitgeverij Meis & Maas.

Fortnite 1 - Officiele Fortnite outfits boek

Vers van de pers is hier het Fortnite 1 – Officiële Fortnite outfits boek! Een volledig overzicht van alle outfits en accessoires uit seizoen 1 t/m 7 van het spel Fortnite! In dit spel zijn ook je outfits van groot belang om indruk te maken op je tegenstanders en maakt jou een unieke speler van het spel.

Fortnite

Het kan bijna niet zijn dat je nog niet van Fortnite hebt gehoord, maar hier toch even een kleine introductie. Fortnite is een zogenoemd derdepersoon-schietspel (dat wil zeggen dat je je eigen personage van achteren door het spel ziet bewegen. Het spel kan gespeeeld worden op vrijwel alle spelplatformen. Het doel is om in een ronde zo lang mogelijk te overleven. Je kan zelf kiezen op welke locatie je wilt deelnemen aan het spel, maar de cirkel waarin je speelt, wordt wel steeds kleiner en als je daarbuiten komt, ga je dood. Het spel is razend populair en heeft meer dan 200 miljoen gebruikers. Er worden speciale toernooien georganiseerd, waarin veel geld valt te winnen. Recent werd gamer Rojo (21), samen met zijn Britse teamgenoot Wolfiez, tweede op het Fortnite WK en ging naar huis met 2,25 miljoen dollar!

Fortnite 1 - Officiele Fortnite outfits boek

Outfits en dansjes

Fortnite is in de loop der tijd veel meer geworden dan alleen maar een schietspel. Heel populair zijn dan ook de dansjes. Deze kan de speler doen als hij een andere speler heeft gedood. Deze verschillende moves zijn bijna net zo populair als het spel. Deze dansjes kun je kopen met de V-bucks op je battlepass, die alleen te koop zijn met echt geld. Naast de dansjes kun je ook skins, ofwel outfits kopen.

Fortnite 1 – Officiële Fortnite outfits boek

Er zijn zoveel verschillende outfits ondertussen beschikbaar in het spel, dat er nu een boek uitgebracht is; het Fortnite 1 – Officiële Fortnite outfits boek. Deze vind je overzichtelijk gerangschikt in sets. Lees alles over de oorsprong achter de outfits en test je eigen kennis. Welke outfits heb je al en welke Contrails, Gliders, Harvesting Tools en Back Blings heb je nog nodig om je look compleet te maken? Dit boek is dus echt een must-have voor alle fans. Natuurlijk vind je veel illustraties en weetjes over de skins. Het is een leuk boek om doorheen te bladeren en meer te weten te komen over het spel. Wij zijn al een beetje aan het kijken welke outfit we kunnen gaan maken voor Halloween!

Winactie Fortnite 1 – Officiële Fortnite outfits boek is gesloten

Van uitgeverij Meis & Maas mag ik maar liefst 3x het Fortnite 1 – Officiële Fortnite outfits boek verloten. Heb jij een grote Fortnitefan in huis of ken jij er eentje, doe dan zeker mee! De winnaars zijn

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

33 thoughts on “Boeken tip| Fortnite 1 – Officiële Fortnite outfits boek

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.