Lekker Lezen en Puzzelen met Nijntje

Deze week wordt mijn jongste nichtje alweer 2 jaar. Een leuke leeftijd waarop het jarig zijn en cadeautjes krijgen al veel meer gaan leven. Natuurlijk ging ik daarom ook op zoek naar een geschikt cadeautje en kwam zo uit bij de boekjes van Nijntje. Recent zijn er weer een paar nieuwe boekjes uitgebracht. Twee leuke boekjes met een verhaaltje en een puzzel over Nijntje en Nina én een groot doorkijkboek over het huis van Nijntje. Het leuke is dat ik daar ook weer een mooi setje van mag verloten.

Lezen en Puzzelen met Nijntje

Nijntje en Nina puzzelboekjes

Lees jij ook zo graag over de avonturen van Nijntje en Nina? In Nijntje en Nina op het strand zie je wat ze doen tijdens een dagje aan zee. Ze zwemmen in het water en bouwen een zandkasteel. In Nijntje en Nina in de speeltuin gaan de vriendinnen lekker buitenspelen. Wie kan er ondersteboven aan de rekstok hangen?

Nijntje en Nina in de Speeltijn

Nijntje en Nina op het strand

Beide boekjes bevatten een puzzel van vier stukken. De puzzelstukjes zijn aan beide kanten bedrukt, waardoor je niet één, maar twee puzzels kunt maken!

Bij Nijntje thuis

Welkom in het huis van Nijntje! Neem een kijkje in alle kamers van het huis. Wat zie je in de hal en in de woonkamer? En kun jij alle voorwerpen in de badkamer benoemen? Dit grote, stevige kartonboek met doorkijkjes is een leuke manier om ruimtes en objecten in een huis te leren kennen.

bij Nijntje thuis

Alle drie de boekjes zijn (online) verkrijgbaar, vaak ook bij jouw favoriete lokale boekhandel!

Winatie Nijntje boekjes is gesloten

Met dank aan Mercis mag ik de Nijntje boekjes  verloten. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.Spread the love

36 thoughts on “Lekker Lezen en Puzzelen met Nijntje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.