Valentijn Winactie | Lieve vriendinnen cadeautjes, zoals een vriendschapsketting

Valentijn Tip | Lieve vriendinnencadeautjes, zoals een vriendschapsketting

Valentijnsdag is niet alleen de dag om je geliefde te laten weten dat je om hem/haar geeft, maar ook een mooie dag om de vriendschap te vieren. Zeker nu we veel vriendinnetjes al sinds de kerstvakantie niet meer hebben gezien. Er is wel contact geweest met videobellen, maar dat is toch anders dan samen lekker spelen op het schoolplein of thuis. Deze Valentijnsdag is dan ook een mooi moment om je lieve vriendinnetjes te laten weten dat je ze niet vergeten bent. Vandaag een paar tips voor lieve valentijnscadeautjes voor je vriendinnen en ik mag ook een mooie vriendschapsketting van Souza weggeven.

#1 Een mooie tekening of valentijnknutsel

Het is altijd leuk om een mooie tekening of knutsel te krijgen van je vriendinnetje. Valentijn leent zich daar ook uitstekend voor, want hartjes kun je nooit genoeg tekenen. Op het internet vind je dan ook heel veel leuke en ook simpele Valentijnsideetjes. Zelf verzamelde ik al eens de leukste DIY Valentijnsknutsels. Ik denk dat daar zeker wel iets leuks bij staat om te maken voor je BBF’s.

Natuurlijk kun je ook een leuke foto van jezelf of jullie samen maken en deze in een mooi lijstje stoppen. Versier je foto en het lijstje met je mooiste hartjestickers en je hebt een heel mooi cadeautje en een aandenken voor altijd.

#2 Zelf gebakken koekjes of cupcake

De afgelopen lockdown (en die ervoor) is er volop gebakken, van cupcakes, koekjes tot taarten en andere lekkernijen. Aangezien liefde toch wel een beetje door de maag gaat, is het een lief gebaar om je mooiste gebakken en versierde cupcake of Valentijnkoekjes leuk te verpakken en rond te brengen aan al je vriendinnetjes in de buurt.

#3 Vriendschapsketting

Heel schattig is ook om voor je beste vriendin een mooi vriendschapskettinkje uit te zoeken. Deze bestaat dan uit 2 helften die samen dan een hartje vormen. Zo kan iedereen zien dat jullie echte vriendinnen zijn. Natuurlijk zijn ook heel veel andere varianten van deze BFF-kettinkjes te vinden. Bij Souza vond ik zo BFF-kettingen met paarden, lama’s, schelpjes, schattige hondjes en zelfs eifeltorentjes.

Maar wat ik zelf ook heel erg leuk vond waren de vriendschapkettingen voor 3 meiden. Want mijn dochter heeft een vriendinnenclubje waar ze ook heel lief met z’n drietjes samen spelen. Op deze manier wordt niemand buitengesloten. De vriendschapskettingen komen in mooie cadeauverpakkingen, die je ook prima kunt opsturen, mocht je BBF wat verder wonen.

Winatie Souza Vriendschapsketting

Souza vriendschapsketting schelpjes

Met dank aan Souza mag ik een vriendschapsketting verloten.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij welke ketting jij graag zou willen. Kijk hier voor de verschillende Souza vriendschapkettinkjes.
  • Vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook | Instagram Twitter Bloglovin wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 9 februari. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.


De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

Spread the love

33 thoughts on “Valentijn Tip | Lieve vriendinnencadeautjes, zoals een vriendschapsketting

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.