Kerst met Dick Bruna

Kerst Winactie #4 | Kerst met Dick Bruna

Bij het kerstfeest hoort ook het kerstverhaal met daarbij een kerststalletje onder de boom. Al vanaf dat ik zelf klein ben, lezen we elk jaar het kerstverhaal van Dick Bruna. Omdat het boek bijna helemaal uit elkaar viel, kocht ik een paar jaar terug een nieuwe voor mijn dochters en de bijbehorende kerststal. Dit jaar verscheen er een nieuwe versie van dit boek; een kartonnen boekje “Mijn eerste Kerstmis”. Vandaag een overzichtje met de leukste Dick Bruna Kerstboekjes en er zijn er ook een paar te winnen.

Kerst met Dick Bruna

Kerstmis en Kerstal

Iedereen kent Nijntje van Dick Bruna, maar Dick Bruna heeft ook een paar andere boekjes geschreven, zonder dit beroemde konijntje. Eén van de bekendste is misschien wel het boekje Kerstmis.

Kerstmis - Dick Bruna

In dit boekje wordt het kerstverhaal op eenvoudige wijze verteld met beroemde eenvoudige tekeningen die we van Dick Bruna kennen. Dit boek is al meer dan 50 jaar in druk en nog altijd onverminderd populair bij jong en oud.

Kerststal - Dick Bruna

Bij het boekje is ook een mooie houten kerststal verkrijgbaar. De houten figuren zijn dikker gemaakt waardoor ze makkelijker blijven staan en leuk zijn om tijdens de kerstdagen het kerstverhaal mee na te spelen.

Het boekje is ook verkrijgbaar als luisterboek, Naast Kerstmis, voorgelezen door Dick Bruna zelf, hoor je ook een tweede klassiek verhaal van Dick Bruna: Ruben en de ark van Noach, voorgelezen door acteur Kees Hulst. Dieuwertje Blok heeft de sprookjes Klein Duimpje, Sneeuwwitje, Assepoester en Roodkapje voor haar rekening genomen.

Mijn eerste kerst

Het nieuwe boek Mijn eerste kerstmis is voor de allerkleinsten, die wellicht er voor de eerste keer bij zijn met de kerst. Het boekje is van lekker stevig karton met leuke doorkijkvensters. De eenvoudige teksten en de herkenbare tekeningen van Dick Bruna maken het kerstverhaal speciaal voor jonge kinderen. Zo kunnen zij op een prachtige manier voor het eerst kennis maken met Kerstmis.

Mijn eerste kerst - Dick Bruna

Nijntjes Kerstboom

Kerst met Nijntje - Dick Bruna

Natuurlijk is er ook een boekje van Nijntje speciaal voor de kerst. Nijntjes Kerstboom is een stevige kartonboek in de vorm van een kerstboom. Als je het boek openvouwt blijft het als een echte kerstboom overeind staan. Gezellig om samen te lezen en naar de plaatjes te kijken. Maar ook leuk als decoratie neer te zetten bij de kerstboom. Net als alle andere boekjes zijn deze boekjes altijd een geslaagd kerstcadeau voor onder de kerstboom.

Winactie Kerstmis en Nijntjes Kerstboom

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

38 thoughts on “Kerst Winactie #4 | Kerst met Dick Bruna

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.