Win Advent Dag 12 Kerstmis Dick Bruna

Win Advent Dag 12 | Jubileumeditie Kerstmis van Dick Bruna

Eén van mijn kersttradities is het opzetten van de kerststal van Dick Bruna en voorlezen uit zijn Kerstmisboek. Ik had dit boek al als kind en voor mijn kinderen heb ik er ook eentje gekocht. Dit jaar is het 60 jaar gelden dat het boek uitkwam en is daarom dit jaar verkrijgbaar in een speciale uitgave. Vandaag verloot ik een jubileumeditie van Dick Bruna’s Kerstmis.

Kerstmis – Dick Bruna

Dick Bruna kennen we allemaal natuurlijk van zijn boekjes over nijntje, betje big en snuffie de hond maar ook schreef en illustreerde bij het kerstverhaal in het boek Kerstmis. In dit mooie prentenboek vertelt Dick Bruna op eenvoudige wijze het kerstverhaal. Zijn herkenbare, tot de essentie teruggebrachte illustraties zorgen ervoor dat dit boek bijzonder geschikt is voor jonge kinderen.

Het eeuwenoude verhaal van Jozef en Maria. In de stal in Bethlehem werd daar tussen een os en ezel Jezus geboren. De grote ster aan de hemel leiden de schapenherder en de 3 wijzen uit het oosten naar de kerststal om de geboorte van Jezus te vieren.

Jubileumeditie

Nu na 60 jaar is het boek Kerstmis van Dick Bruna nog altijd onverminderd populair. Om dit bijzondere jubileum te vieren, verschijnt er een speciale editie van deze klassieker. Deze luxe jubileumeditie met groene kraftpapieren omslag, linnen rug en goudfolie bedrukking geven kerstmis een stijlvolle en luxe uitstraling. Het gebonden boek is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar en heeft dezelfde prijs als de originele editie, die ook beschikbaar zal blijven.

.

.

.

Win Advent Dag 12 | Kerstmis, collector’s item 60 jaar van Dick Bruna

In samenwerking met Mercis mag ik de Jubileumeditie van Dick Bruna’s Kerstmis verloten.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij jouw favoriete kerstverhaal of -boek
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook  | Instagram  Twitter wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 19 december. De winnaar zal in de week erna bekendgemaakt worden. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

75 thoughts on “Win Advent Dag 12 | Jubileumeditie Kerstmis van Dick Bruna

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.