Maak kennis met de Hey Reader! kinderboekenclub

Zeker in de tijd van thuisscholing is het nóg belangrijker om je kind goed te stimuleren met het lezen en leeskilometers te maken. Nieuw is daarbij de Hey Reader! Box. Vorige week mochten wij al de kennismakingsbox ontvangen. Naast een leuk leesboek zitten daar nog veel meer verrassingen in. Deze viel in goede aarde en er is een lievelingsboek bijgekomen. Benieuwd of het ook iets is voor jouw kind? Lees dan snel verder, want ik mag ook een Hey Reader! kennismakingsbox naar keuze weggeven.

Hey Reader! kinderboekenclub

De afgelopen tijd is al vaak in het nieuws geweest dat Nederlandse kinderen steeds minder lezen. Liever spelen kinderen op hun spelcomputer, telefoon of buiten met vriendjes en vriendinnetjes. Toch is het maken van tijd voor lezen juist niet alleen leuk en ook erg belangrijk. Bij kinderen die vaker voor hun plezier lezen, zul je zien dat hun woordenschat en taalvaardigheid groeit. Lezen is dan ook heel belangrijk voor het ontwikkelen van inlevingsvermogen en sociale vaardigheden.

Hey Reader! kinderboekenclub

Hey Reader! is een nieuwe maandelijkse kinderboekenclub. Iedere maand verschijnt er een nieuwe Hey Reader! box in drie verschillende leeftijdscategorieën:

Hey Reader! kinderboekenclub

1. Vier – vijf jaar
2. Zes – zeven jaar
3. Acht – negen jaar

De eerste keer ontvang je een kennismakingsbox. Hierin vind je naast het boek van de maand ook de superleeskalender. Op dit magneetbord kunnen kinderen zo zelf hun week plannen, natuurlijk inclusief leestijd, met leuke magneetjes. Ook zit er een speciale pen bij om mee op het bord te schrijven en later weer uit te vegen. In een meegestuurde brochure staan ook leuke leestips en andere weetjes. 

Hey Reader! kinderboekenclub Superleeskalender

Maandelijks een nieuw boek in de bus

In de volgende Hey Reader! dozen zal altijd een creatieve knutselwerkje zitten of een spel dat past bij het thema van het boek. In overleg met de Nederlandse en Vlaamse kinderboekenuitgeverijen worden er door een boekexpert iedere maand nieuwe boeken uitgekozen. Hierbij wordt er altijd gekozen voor kwaliteit: hardcovers, vol prachtige illustraties en spannende verhalen. 

Hey Reader! kinderboekenclub

Alle Hey Reader! boxen worden op naam van het kind verstuurd. Zo is de post nog leuker als je eigen naam op de box staat, die je op de deurmat vindt. En unboxen is altijd een feestje. De doos kan ook opnieuw gebruikt worden als speelgoed.

De kosten zijn €19,95 per maand per box. Je kunt kiezen om 1 doos per keer te bestellen of een abonnenment af te nemen van 3 maanden (€59,85) of 6 maanden (€119,70). Een leuk cadeautje van opa & oma of Sinterklaas.

Wat vonden wij van de Hey Reader! KennismakingsBox?

Voor mijn jongste dochter viel de Hey Reader! KennismakingsBox voor Zes & Zeven jaar plots in de bus. Tussen al het huiswerkmaken door was dat even een leuke verrassing. In no-time werd de laatste taakje gemaakt, zodat de doos opengemaakt kon worden.

In de doos vonden we het boek Bob Popcorn en de superleeskalender. Beiden vielen erg in de smaak. De kalender werd meteen ingevuld met de bijgeleverde stift. Eén van de magneetjes voor op de kalender is ook het boek dat in het pakket zit. Zo kun je steeds je boekenkast aanvullen. Dit boek viel in ieder geval erg in de smaak, want er werd meteen in gelezen (en konden we de 30 min lezen per dag zo afstrepen).

Kinderzwerfboek

Erg leuk is ook dat er in het pakket een zwerfboeksticker . Zelf zijn we ooit in Ouwehand Dierenpark bij een Kinderzwerfboek event geweest. Deze stichting wil graag lezen voor alle kinderen mogelijk maken. Als jij je boek uit hebt, kun je er Kinderzwerfboeksticker opplakken en de code online registeren. Vervolgens laat jij je boek ergens achter waar veel kinderen komen. Wie wil kan dan het boek meenemen om te lezen. Extra leuk is, als zij inloggen op de site van Kinderzwerfboek en de code van het boek weer invoeren. Zo kun je zien welke reis je boek aflegt.

Winactie Hey Reader! KennismakingsBox is gesloten

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

40 thoughts on “Maak kennis met de Hey Reader! kinderboekenclub

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.