Vier de lente met nijntje

Nijntje op de kinderboerderij, een doorkijkboek vol babydieren

Het is bijna Pasen, wat naast een religieuze feestdag ook het feest van de lente is. En dat de lente volop begonnen is zie je wel aan alle jonge dieren. De lammetjes in de weide en kleine eendjes in de sloot. In het nieuwe boekje van Nijntje, gaat zij een kijkje nemen op een kinderboerderij, waar nog veel meer babydieren te zien zijn. Kijk snel hoe je weer kans kunt maken op dit leuke samen-leesboekje.

Doorkijkboek vol babydieren

Het is lente op de kinderboerderij en er zijn veel kleine dieren geboren. Nijntje ziet kuikentjes en zelfs een kleine kangoeroe. Kijk je mee welke babydieren Nijntje nog meer ziet? Thuis is er ook een babytje. Wie zou dat zijn? De doorkijkjes in het boek stimuleren interactie: wat ziet Nijntje in de lucht en welke dieren zijn er nog meer te vinden op de pagina? Kijk maar mee!

Dit vrolijke kartonboek staat vol kleine en grote kinderboerderijdieren en bevat doorkijkjes om interactie te stimuleren. Ontdek welke dieren er geboren zijn in Nijntje op de kinderboerderij.

Het doorkijkboekje Nijntje op de kinderboerderij is nu verkrijgbaar in de (online) boekhandel.

Winactie Nijntje op de kinderboerderij is gesloten

Met dank aan Mercis mag ik het doorkijkboek Nijntje op de kinderboerderij verloten. De winaar is

nijntje op de kinderboerderij
  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

58 thoughts on “Nijntje op de kinderboerderij, een doorkijkboek vol babydieren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.