Feestweken Mama's liefste 40 jaar De Waanzinnige Boomhut

Win #11 | De Waanzinnige Boomhut deel 7 – 91 verdiepingen

De meeste ouders met kinderen rond de 8-12 jaar zullen deze boekenreeks al wel kennen, De Waanzinnige Boomhut. Heel populair bij de kinderen omdat deze dikke leesboeken stiekem heel veel tekeningen bevatten en dus snel uit zijn. Daarbij helpt ook wel de humor in het verhaal van Andy en Terry. Toen bij ons deel 7 op de mat viel, werd er een vreugde dansje gedaan en was het boek in 2 dagen uit. Heb jij thuis ook fans van de Boomhut, doe dan vandaag mee met de winactie, wat ik mag er 2 weggeven.

Feestweken Mama's liefste 40 jaar De Waanzinnige Boomhut

Het verhaal

Andy en Terry wonen in een waanzinnige Boomhut van 91 verdiepingen. Als hun uitgever boos belt waar hun nieuwe boek blijft, gaan ze hard aan het werk. Ze verzinnen de gekste dingen en er gaat van alles mis. In het zevende deel is hun waanzinnige boomhut nóg grotere en heeft nu 91 verdiepingen!Waanzinnige Boomhut

De nieuwe verdiepingen bevatten een met mensen flipperende flipperkast, een rad van fortuin, een gigantisch spinnenweb, mét gigantische spin, de tent van waarzegster Weetallesal en een grote rode knop, waarvan Andy en Terry niet meer weten wat er zal gebeuren als ze erop drukken… Dan vraagt Meneer Grootneus of Andy en Terry op zijn kleinkinderen willen passen. Ach, waarom niet, hun boomhut is toch heel geschikt voor kleine kinderen?

Wat vonden wij er van?

Lezen is bij ons thuis niet iets wat graag gedaan wordt door Grote Zus. Ja Duckies, die kan ze de hele dag door lezen. Maar sinds de zomervakantie heeft ze opeens ontdekt dat de dikke boeken in de winkels ook best leuk kunnen zijn. Na een eerste deel te hebben gelezen van de Waanzinnige Boomhut is ze nu helemaal los. Ze verslint de boeken in een paar dagen en vertelt steeds trots op welke bladzijde ze al is. Toen de Waanzinnige Boomhut van 91 verdiepingen op de mat viel was ze ook dol enthousiast. Binnen 2 dagen was hij dan ook al uit. Ze geniet zichtbaar van de humor in het boek en de vele plaatjes. Een echte aanrader voor alle kinderen die de lol van lezen nog moeten ontdekken.

Een andere leuke boekenreeks om te lezen is Lemony Snickets afschuwelijke avonturen. Ook hier van mag ik een boek weggeven, dus doe zeker ook daar aan mee!

Winactie #11 De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen is gesloten

 

Spread the love

95 thoughts on “Win #11 | De Waanzinnige Boomhut deel 7 – 91 verdiepingen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.