Win #12 | Kids Me Baby Mealtime Kit

Zo af en toe kom je producten tegen, waarvan je gewild dat dat ze er waren, toen jij ze nodig had. Zo ook deze handige Baby Mealtime Kit van Kidsme. Dit setje is ideaal als je kindje net begint met het ontdekken van vast voedsel. Alles zit er in en met de meegeleverde etui kun je het altijd mee nemen, waar je ook naar toe gaat. Heb jij nog een klein kindje of ken je iemand die dit goed zou kunnen gebruiken, laat dan een reactie onder deze blog achter en maak kans.

Kidsme Baby Mealtime Kid

Afgelopen maand was ik op de Negenmaandenbeurs op Bloggerstour en we stopte ook bij de stand van Kidsme. Ondanks dat ikzelf al een tijdje uit de babyvoeding ben, ben ik toch zeer gefascineerd door hun producten en had ik eigenlijk wel gewild dat ik ze een paar jaar terug al had leren kennen.

KidsMe

Kidsme is een bedrijf dat begonnen is, toen de oprichter en zijn vrouw zelf een kindje kregen. Ze wilde hem een goede en gezonde start geven in het leven, zoals elke ouder. Toen ze in de fase kwamen dat de voeding van vloeibaar naar vast overging. Het eten ging moeizamer en hun zoon was een passieve deelnemer aan de maaltijd als hij gevoerd werd met een lepel. Hierop bedacht zijn vader de Food Feeder.

Food Feeder

Deze speen is zo ontwikkeld dat er allerlei soorten voedingsmiddel in gedaan kunnen worden. Doordat de speen grote handvaten heeft, kan deze zelfstandig naar de mond worden gebracht. Door het in de mond stoppen en kauwen, leert je baby zo al snel verschillende smaken kennen, zonder kans op verstikking.

Het gebruik van de Food Feeder is erg gemakkelijk. Snij of hak het voedsel in kleine plakjes of stukjes. Vul de siliconen speen met de in blokjes gesneden of gehakte stukjes voedsel. Sluit de Feeder en een simpele kliksluiting en hij is klaar voor gebruik. Alle onderdelen zijn geschikt voor de bovenste lade van de vaatwasser of kunnen gemakkelijk worden gesteriliseerd. De kleur van het voedsel zal de siliconen sachet na verloop van tijd doen verkleuren. Dit is normaal en zal het product is niet beschadigen.

Baby Mealtime Kit

De Kidsme Baby Mealtime Kit is een compleet set met diverse voedingspullen om het laten eten van je baby makkelijk te maken. Zo bevat deze kit

  • 2 Food Feeder spenen in de kleur lime, met een speen size M (4+ maanden) en een speen size L (6+ maanden)
  • een Multi functioneel Food Scissorts om het voedsel mee in kleine stukjes te snijden, brood te knippen of fruit te pureren
  • een clip om aan de Food Feeder te bevestigen om de speen schoon te houden en tegen het wegraken
  • een lepel en een mes om het voedsel mee in de speen te doen of om direct mee te kunnen voeden
  • en natuurlijk een compacte reistas waar alles in past.Kidsme Baby Mealtime Kit

Deze kit is in Nederland te koop bij Ik&Ik voor €39,95

Winactie #12 | Kids Me Baby Mealtime Kit is gesloten

Spread the love

49 thoughts on “Win #12 | Kids Me Baby Mealtime Kit

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.