Begin het voorjaar met vers Bad & Bedtextiel

Het voorjaar is weer begonnen dus dat betekent dat het weer tijd is voor vers bad- en bedtextiel. Dit voorjaar zijn de vrolijke zomerse kleurtjes erg populair. Deze passen ook helemaal bij deze tijd van het jaar met een frisse uitstraling waar iedereen blij van wordt. In dit artikel ga ik je meer informeren over het nieuwe bad- en bedtextiel van dit voorjaar.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van nieuw bad- en bedtextiel

Het is belangrijk dat je bij het aanschaffen van bad- en bedtextiel let op de kwaliteit. Het materiaal moet prettig zijn. Dit is niet alleen voor jou belangrijk, maar kinderen vinden dit vaak ook belangrijk. Als een dekbedovertrek niet fijn ligt willen ze er minder graag onder slapen. Hetzelfde geldt voor het badtextiel. Als je op zoek bent naar goede kwaliteit bad- en bedtextiel kun je onder andere eens kijken naar het merk Abyss Habidecor. Zij zijn hier in gespecialiseerd en de kwaliteit van het textiel is dus erg goed. Ook Celso de Lemos bedlinnen zijn verzekerd van een goede kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit is van belang, maar het textiel moet er ook leuk en fris uitzien. Het moet passen bij de rest van je interieur. Kies dus bijvoorbeeld handdoeken in een kleur die past bij je badkamer een een dekbedovertrek in de kleur die ook vaker terugkomt in je slaapkamer zodat alles mooi met elkaar combineert.

Badtextiel

Bij badtextiel horen verschillende dingen zoals handdoeken, douchelakens, washandjes en baddoeken. Al deze soorten badtextiel zijn belangrijk voor in je badkamer, ze zijn onmisbaar in ieder huishouden. Het is van belang dat je voldoende van iedere soort hebt zodat je altijd vooruit kunt. Vooral bij gezinnen met kinderen is dit van belang. Er wordt gedurende de dag veel gebruik gemaakt van het badtextiel. Als je dan niet voldoende op voorraad hebt moet je erg vaak wassen om ervoor te zorgen dat iedereen nog een handdoek heeft als hij of zij gaat douchen. Bij het aanschaffen van badtextiel is het ook goed om rekening te houden met het materiaal en de kwaliteit. De ene badhanddoek is bijvoorbeeld zachter dan de ander. Het meeste badtextiel is gemaakt van een zacht katoenen badstof. Bij badstof wordt een weeftechniek toegepast waardoor het oppervlak vergroot wordt en hierdoor krijgt de handdoek meer volume. Hierdoor kan er dan weer meer vocht opgenomen worden, wat natuurlijk erg handig is bij een handdoek. Dit zorgt ervoor dat de handdoeken zacht blijven en zo kun je jezelf prettig afdrogen na het douchen.

Bedtextiel

Het bedtextiel bestaat uit alle onderdelen waar een bed mee opgemaakt wordt. Denk dus bijvoorbeeld aan een hoeslaken, een dekbedovertrek en een kussensloop. Bedtextiel wordt vaak ook wel beddengoed genoemd, dit is dus in werkelijkheid hetzelfde. Het bedtextiel wordt meestal ook van katoen gemaakt, omdat dit een zachte stof is en dat prettig is voor beddengoed. Ook wordt het regelmatig van de stof jersey of satijn gemaakt. Je hebt erg veel verschillende soorten dekbedovertrekken. Je kunt er dus voor ieder seizoen wat aanschaffen. In het voorjaar zijn de lichte, frisse kleuren erg in trek. Zo zie je bij Celso de Lemos bedlinnen veel fleurige dekbedovertrekken met bloemen of andere patronen erop. Je kunt je slaapkamer dus helemaal opfleuren met een fris nieuw dekbedovertrek.


De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

Spread the love

One thought on “Begin het voorjaar met vers Bad & Bedtextiel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.