Harry Potter Fotowand Posterstore.nl

Tienerkamer Harry Potter thema | Fotowand van Poster Store

Nu onze oudste dochter natuurlijk veel meer tijd doorbrengt op haar kamer vanwege het online onderwijs, was de wens daar om haar kamer te upgradeden naar echte tienerkamer. Zo vervingen we haar hoogslaper deze zomer al voor een tweepersoonsbed en kreeg ze een trendy open vakkenkast erbij. Maar daar wilde ze het niet bij laten en steeds kwamen er nieuwe ideeën. Ze wilde ook graag een mooie Harry Potter-fotowand boven haar bed. Op de site van PosterStore.nl had ze namelijk heel mooie, stijlvolle poster in het thema gevonden. Nieuwsgierig hoe het eindresultaat geworden is? Kijk en lees snel verder.

Tienerkamer in Harry Potter stijl

Als echte Harry Potter fan – en een beetje geinfluent door kamermake-overs op YouTube, was haar wens voor een Harry Potter-fotowand snel geboren. Ze was zelf online op zoek gegaan naar mooie posters en afbeeldingen. Maar omdat veel filmposters erg donker van kleur zijn vond ze toch niet echt wat ze wilde. Ze wilde liever iets in pastelkleuren en een meer magische afbeelding, passend bij haar behang. Tot onze grote verrassing vonden we precies wat we zochten bij Posterstore.nl onder de zoekterm Harry Potter.

Maak je eigen fotowand

Nu we de juiste posters hadden gevonden, konden we beginnen met het samenstellen van de fotowand. Een fotowand is namelijk een mooie collage van ingelijste posters, foto’s, tekeningen of schilderijen aan je muur. Het liefste allemaal ook een beetje in dezelfde kleuren tinten en/of thema. Bijvoorbeeld allemaal zwart-wit foto’s of een combinatie met mooie teksten. Alles is mogelijk. Hoe je precies de posters wilt ophangen is helemaal aan jou. Wel is het fijn dat je op de site van Posterstore.nl een aantal voorbeelden van fotowanden kunt vinden, ter inspiratie.

Naast de posters van jouw keuze, kun je ook meteen de lijsten erbij bestellen. Wij kozen voor een lijst met een gouden randje. Dit paste mooi bij de pastelkleuren en ook het gouden accentje in haar behang.

Het eindresultaat

Na dat we een keuze hadden gemaakt tussen alle posters en een mooie opzet van de collage, bestelden we de posters. Deze waren gelukkig binnen 2 dagen al binnen. Met wat hulp van papa en zijn waterpas, kon het ophangen beginnen. Ik denk dat het eindresultaat nog beter was dan de verwachting. De collage is een mooie combinatie van het mystieke van Harry Potter, inclusief de Zweinstein Express, het kasteel, een spreuk en de sneeuwuil. Alle posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit.

Persoonlijk zou ik hieronder ook een stuk vrolijker wakker worden, dan de donkere wereld met Voldemort en zijn consorten. Samen met haar nieuwe Harry Potter fotobehang hebben we het thema toch in haar kamer gebracht, zonder er een spookkasteel van te maken. We zijn allemaal heel blij met het resultaat en zeker ook het gemak waarmee we dit voor elkaar hebben gekregen.

Harry Potter Fotowand en Fotobehang

Posterstore.nl

Bij Poster Store vind je prachtige én betaalbare posters en fotolijsten van Scandinavisch design. Er is zoveel keuze, dat iedereen er wel iets zal vinden om aan de muur te hangen. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen. Ook breiden ze hun collectie steeds verder uit. Zo vind je iedere dinsdag een nieuwe postercollectie online.
Ook de prijzen van de posters zijn heel fijn. Zo heb je al een kleine poster van 13×18 cm voor €4,95 tot grote maten van 50×70 cm voor €24,95. Maar regelmatig zijn er ook leuke acties met mooie kortingen.

Win €50 shoptegoed bij Posterstore.nl is gesloten

Met dank aan Posterstore.nl mag ik €50 shoptegoed verloten. De winnaar is

  • De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

38 thoughts on “Tienerkamer Harry Potter thema | Fotowand van Poster Store

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.