Win Advent Dag 9 Magische Wandklok

Win Advent Dag 9 | Magische Wandklok

In de maand december realiseer je je altijd weer hoe snel de tijd gaat. Nog maar even en dan zijn wel alweer in 2024 beland. De laatste minuten van het jaar 2023 kun je aftellen op deze magische wandklokken van Bigben Interactive, geïnspireerd door bekende popcultuuriconen, waaronder Spider-Man, Harry Potter en Batman. Ik mag vandaag 2 van deze klokken weggeven.

Iconische pophelden

Voor alle fans van Marvel, Harry Potter, DC Comics en andere iconische pophelden, zijn deze wandklokken van Bigben Interactive een ware must-have. Of je nu een superheldenfanaat bent, een tovenaarsleerling in opleiding, of een fan van de Dark Knight; met deze wandklok laat jij je favoriete personages en iconische symbolen tot leven komen in je eigen huis of kamer.

Premium kwaliteit

De wandklokken zijn vervaardigd tot producten van premium kwaliteit, met precisie ontwikkelde ultradunne randen van slechts 3 mm en een robuust mechanisme. Daarnaast zijn deze producten grondig getest, om steeds aan de hoogste normen te voldoen. Om de levensduur en kwaliteit van de wandklok te waarborgen, is het oppervlak voorzien van een krasbestendige, reflecterende glascoating. Deze coating beschermt niet alleen tegen krassen, maar behoudt ook de helderheid van de graphics, zelfs na jarenlang gebruik.

Graphics

De klokken zijn voorzien van indrukwekkend gedetailleerde graphics. Het speciale hoogglans oppervlak van de wijzerplaat zorgt voor levendige kleuren en een perfecte weergave van zelfs de kleinste details. Bovendien zorgt de duurzame bevestiging van de afbeelding ervoor dat de klok lang meegaat zonder kleur en scherpte te verliezen.

De klok zijn verkrijgbaar in onder andere:

  • Spider-Man
  • Harry Potter
  • Batman (Silhouet)
  • Harley Quinn
  • Captain America
  • Iron Man

Win Advent Dag 9 | Magische wandklok is gesloten

In samenwerking met Triple P Entertainment mag ik 2x Magische wandklok verloten.

  • De winnaars zijn bekend en zullen persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

108 thoughts on “Win Advent Dag 9 | Magische Wandklok

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.