Win Advent Dag 8 Cartoonito pakket

Win Avent Dag 8 | Maak Batwheels koekjes en win een Cartoonito pakket

Tijdens de kerstvakantie is het altijd leuk om samen lekker koekjes te bakken. En wat is er nu leuker dan je eigen koekjessnijder maken? Laat je daarom inspireren door de avonturen van de Cartoonito-serie Batwheels en maak samen met je kind een zelfgemaakte koekjessnijder. Zo voeg je een vleugje superheldenplezier toe aan je bakervaring! Vandaag een stappenplan om dit te doen en je maakt kans op een Cartoonito-pakketprijzenpakket.

Batwheels

Batwheels is een tekenfilmserie die je meeneemt op een reis door het DC Universum op de bekendste voertuigen, de Batwheels. De voertuigen zijn allemaal uitgerust met speciale krachten en vaardigheden. Of het nu de iconische Batmobile is of andere legendarische voertuigen uit het DC Universum, ze bundelen hun krachten om een front te vormen tegen de opkomende dreigingen in de stad. Of het nu gaat om meedogenloze schurken, mysterieuze boosdoeners of grootschalige criminele samenzweringen, het team staat paraat om de orde te herstellen en de inwoners van Gotham te beschermen. De mix van actie, avontuur en een vleugje humor zorgt ervoor dat Batwheels een must-see is voor DC-fans van alle leeftijden.

Dit heb je nodig voor je eigen koekjessnijder

 • Aluminiumfolie
 • Tang
 • Platbektang
 • Schaar
 • Batwheels sjabloon uitprinten op papier of karton

Aan de slag

 1. Voor het gemak hebben wij 2 iconische afbeeldingen toegevoegd: 1 van het Batwheels-logo en 1 van het voertuig van Bam. Deze kun je gebruiken om je zelfgemaakte koekjessnijder mee uit te lijnen. Of maak je eigen vorm die je doet denken aan de spannende wereld van Batwheels. Print de sjabloon uit op een stuk dik papier of plak het daarna op een stuk karton, waardoor je een stevigere vorm hebt. Knip vervolgens het sjabloon uit.
 2. Scheur een stuk aluminiumfolie af en houd daarbij rekening met de grootte van het gewenste figuur. Een handige tip is om voor het afscheuren de lengte van je uitgeprinte sjabloon op te meten. Ongeveer 15-20 cm zou voldoende moeten zijn. Vouw vervolgens ongeveer 1 tot 1,5 cm dikke lijnen, zodat je uiteindelijk één lange strook overhoudt. Buig de aluminiumfolie voorzichtig met behulp van je handen en tangen om de gekozen superheldenvorm te creëren. Gebruik dan de sjabloon als gids om de vorm goed te krijgen.
 3. Zorg ervoor dat de uiteinden van de aluminiumfolie goed op elkaar aansluiten en stevig vastgeklemd zijn. Dit helpt bij het behouden van de vorm tijdens het snijden van het deeg.
 4. Test de koekjessnijder op een klein stukje deeg om te zien of het de gewenste superheldenvorm produceert.
 5. Als je tevreden bent met de vorm, maak dan zoveel mogelijk koekjes van je uitgerolde stuk deeg. Probeer je koekjessnijder ook te draaien, zodat je minder deeg gebruikt. Wanneer je deeg overhoudt, kneed dan het overige deeg opnieuw op en rol deze weer uit. Zo zorg je ervoor dat je geen deeg verloren gaat.
 6. Bak de koekjes volgens je zelfgekozen recept en serveer je zelfgemaakte superheldenkoekjes, zoals een echte superheld zou doen en deel het eindresultaat met je vrienden en familie.

Duik samen met je kinderen in het creatieve avontuur van het maken van je eigen koekjessnijder. Vergeet niet om te genieten van de heerlijke superheldenkoekjes die voortkomen uit jullie tijd in de keuken! Batwheels is elke dag om 08:30 uur te zien op Cartoonito.

Winactie Cartoonito pakket is gesloten

In samenwerking met Media Tornado mag ik een Cartoonito-pakket verloten.

 • De winnaar is bekendgemaakt en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

40 thoughts on “Win Avent Dag 8 | Maak Batwheels koekjes en win een Cartoonito pakket

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.