Sinds we een Nintendo Switch hebben, hebben de meiden al aardig wat spelletjes verzameld. De meesten kunnen ze samen goed spelen, maar sommige zijn duidelijk nog wel wat lastig voor mijn 6-jarige. Maar begin deze maand werden we getipt over een nieuw spel; Yoshi’s Crafted World. In de Nintendo Shop was de demo al te downloaden en die was meteen al een grote hit. Vandaag komt het spel echt uit, dus wij kunnen niet wachten om meer levels te gaan spelen. Ook benieuwd? Lees dan snel verder en maak ook kans op Yoshi’s Crafted World!

Yoshi's Crafted World Nintendo

Voor wie Yoshi nog niet kent, hij is een kleine dino, die Mario graag helpt. Sommigen zeggen dat hij een draakje is. Bijzonder aan hem is dat hij de kenmerken heeft van zowel een kikker, een kameleon als een schildpad. Met zijn plakkerige tong kan hij dingen opeten om ze vervolgens weer uit te spugen als een ei. Yoshi betekent “beter”, “best” of “gelukkig”. Zeker die laatste betekenis is waarom iedereen zo blij van die kleine beestjes wordt.

Yoshi’s Crafted World

Ontdek de keerzijde van Yoshi’s wereld. Beleef samen met Yoshi een gloednieuw avontuur. Verken een grote wereld die wel wat wegheeft van een kijkdoos, waarin ieder side-scrolling level naast de traditionele voorkant ook een keerzijde vol verrassingen heeft. Loods Yoshi naar het einde van ieder level en zoek ondertussen naar allerlei items. Je kunt zelfs Yoshi’s Crafted World samen met een vriend spelen.

Yoshi's Crafted World Nintendo

Kenmerken:
– Beleef een nieuwe platformgame vol actie met Yoshi.
– Ieder level bevat zowel een hoofdroute als een verborgen route die het level van een heel andere kant laat zien.
– De visuele stijl van de game doet denken aan een kijkdoos.
– Speel met twee spelers tegelijk.

Wat vonden wij ervan?

We hebben tot nu toe natuurlijk alleen nog maar een level kunnen spelen met de demo van Yoshi’s Crafted World. Hierin komt Yoshi in een wonderlijke knutselwereld terecht en moet hij onderdelen vinden van een trein en 5 papieren koeien in het weiland. Het spel is verder niet erg moeilijk en makkelijker te begrijpen dan de klassieke Mario-spelletjes. Deze wereld is ook erg mooi weergegeven en geeft je inderdaad de indruk van een kijkdoos. Helaas geven de sceenshots deze magie niet echt goed weer. Ondanks dat de demo maar één level had, is hij al vele malen gespeeld. Dat belooft dus wat voor het echte spel.

Vanaf morgen is het spel Yoshi’s Crafted World verkrijgbaar bij oa Bol.com om te downloaden in de Nintendoshop. Daar vind je ook de gratis demoversie. Zeker een aanrader als je eerst even wil kijken of je kind(eren) het net zo leuk vinden als die van mij.

Yoshi's Crafted World Nintendo

Winactie Yoshi’s Crated World is gesloten

Hebben jullie thuis ook een Nintendo Switch en zouden jullie ook wel alle levels van Yoshi’s Crafted World willen ontdekken, doe dan mee met deze winactie, want ik mag een exemplaar weggeven.

De winnaar is

Yoshi's Crafted World Nintendo
 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Samenwerking
Spread the love

51 reacties op Kom en ontdek Yoshi’s Crafted World

 1. Yoshi, volledige naam T. Yoshisaur Munchakoopas …… OMG!!! Count me in… Hier SUPER fans van Yoshi (en Mario). Hier zouden ze heel blij zijn xxx Ik hoor het hier al klinken “Vet cool”

 2. Wat een gaaf spel, wij doen graag mee. Deze vinden ze alle 3 vast heel euk om te doen als ik het zo zie!
  Het antwoord is: T. Yoshisaur Munchakoopas!

 3. T. Yoshisaur Munchakoopas. Dit spel lijkt me geweldig! Wij hebben een nintendo switch, dit lijkt me een superleuk spel! Ik ga zo meteen de demo even uitproberen 😀 (oh en die T van Yoshi’s naam heb ik ook nog even uitgezocht… die staat voor Tyrannosaurus (lang leve google))

 4. T. Yoshisaur Munchakoopas

  Ik doe graag mee voor mijn dochter ze gaat graag naar buurman&buurman (ze heeft 2 buurmannen) die graag met haar op de nitendo spelen💙💛❤❤💚💚💛💙

  🍀🍀🍀🐦🍀🍀🍀

 5. Goedemorgen,

  Wij hebben sinds kort de wii switch dus wil graag mee doen voor mijn dochter die deze game al.op de tv reclame had gespot🤣

  De volledige naam is:
  T. Yoshisaur Munchakoopas

  Groetjes Chantal

 6. Voor mijn dochter. Zij is dol op de T. Yoshisaur Munchakoopas.
  Ga nog even zoeken of zij iets gemaakt heeft / geknutseld heeft van Yoshi.

 7. Jaaaaawe doen mee! Onze switch wordt veel gebruikt en vooral Dex is er dol op!! We weten zeker dat ook Noa dit spel graag speelt… En wij stiekem ook!!

 8. Ik doe graag mee, heb de demo gespeeld en zou het volledige spel graag willen winnen!

  Wel moest ik de volledige naam van Yoshi opzoeken, want dat heb ik nooit geweten (toch weer wat geleerd!). Zijn volledige naam is: T. Yoshisaur Munchakoopas.

 9. zijn volledige naam is: T. Yoshisaur Munchakoopas
  wat lijkt t me leuk om dit spel samen met mn dochter en neefjes/nichtje te kunnen spelen

 10. Ja ik doe heel graag mee voor de kids. Dol op Mario en als je personages mag kiezen vinden ze Yoshi erg leuk! Zijn volledige naam is: T. Yoshisaur Munchakoopas.

 11. T. Yoshisaur Munchakoopas, het Yoshi spel lijkt ons super leuk en staat op het verjaardags lijstje van mijn bijna 6 jarige;) Ik waag dus een gokje🍀🍀🍀

 12. Yoshi’s volledige naam is T. Yoshisaur Munchakoopas.
  Ik doe mee voor mijn zoon, hij speelt heel graag met Yoshi op de Nintendo als hij bij zijn vriendje is, zelf heeft hij dit spel niet.

 13. Zijn volledige naam is T. Yoshisaur Munchakoopas. We doendoen graag mee. Op de reclame ziet dit eruit als een super leuk spel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.