Deze zomer komt één van de grootste wensen van de meiden uit; ze mogen een week op ponykamp. Een week lang mogen ze hun eigen pony verzorgen. De nieuwe avonturen met Whisper (Stormwind) op de Nintendo Switch; Whisper: De komst van Ari kwam dus op het juiste moment. Met dit spel komen ze alvast helemaal in de stemming! Het vorige spel van Whisper was al een groot succes bij de meiden. Naast een reviewexemplaar mag ik ook nog eens een exemplaar weggeven!

Beleef nieuwe avonturen met Whisper: De komst van Ari op de Nintendo Switch of PS4

Vlak nadat wij de Nintendo Switch hadden ontvangen, kregen de meiden de game Whisper van Mindscape. Met veel plezier hebben ze dit spel gespeeld als echte paardenmeisjes. Nu is er dan eindelijk een vervolg met een nieuwe avontuur van de populaire game: Whisper: De komst van Ari.

Whisper: De komst van Ari

De spelers maken kennis met de wees Ari, die van het ene pleeggezin naar het andere is gestuiterd voordat hij bij het landgoed Kaltenbach aankwam. Eenmaal daar vormt ze een speciale band met de zwarte hengst, Whisper (Stormwind), die een schaduw is van zijn vroegere zelf als gevolg van een traumatische ervaring. In de rol van Ari nemen de spelers een groot aantal taken op zich. Ze nemen het op tegen de ambitieuze Isabelle en de genadeloze paardendokter Thordur en helpen uiteindelijk Whisper (Stormwind) te herstellen van zijn trauma en zijn vroegere kracht te herwinnen. Ari moet niet alleen goed kunnen rijden, maar ook bewijzen dat zij overweg kan met pijl en boog.

Ontdek samen met Ari het bevrijdende gevoel van paardrijden in de adembenemende paardensimulatie Whisper: De komst van Ari. Het spel is gebaseerd op de legendarische Stormwindfilm en -boekenreeks. Met deze nieuwe opties zijn er een tal van  spannende mogelijkheden om missies te voltooien. Pijl en boog kan niet alleen gebruikt worden op de rug van je heldhaftige paard, maar ook te voet.

Kenmerken van het spel

 • Volledig Nederlands ondertiteld en voorzien van Nederlandse schermtekst.
 • 5 gevarieerde hoofdmissies en 30 extra missies.
 • Ontdek het spannende verhaal over het landgoed van Kaltenbach, op de rug van je paard of te voet
 • Een tal van mooie, onontdekte gebieden.
 • Nieuwe spannende mogelijkheden, zoals pijl en boog.
 • Een wereld vol adembenemende schoonheid.
 • Nieuwe karakters staan klaar om je te helpen.
 • Er zijn talloze beloningen en collectibles te vinden in de game.

Whisper: De komst van Ari is naast de Nintendo Switch ook verkrijgbaar voor PlayStation 4.

Winactie Whisper: De komst van Ari is gesloten

Houdt jouw kind ook zoveel van paarden en met name van Whisper? Doe dan mee aan deze winactie, want ik mag 1x het spel Whisper: De komst van Ari voor de Nintendo verloten.

De winnaar is

Whisper: De komst van Ari
 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

30 reacties op Beleef nieuwe avonturen met Whisper: De komst van Ari op de Nintendo Switch of PS4

 1. Lana is gek op paarden dus we doen graag mee . Ze heeft een switch en ze zou dolblij zijn met dit spel…ze heeft de eerste gevraagd voor haar verjaardag.. hoe mooi is het als ik de 2e win en erbij kan geven… ik ga keihard duimen… heb op facebook op mee gedaan en volg op insta

 2. Ik doe graag mee voor ons zoontje Daley. Hij is gek op alle beestjes en ook op paarden. Ons lievelings paard is Epona. Het paard van Link van het spel Zelda 💙 hopelijk maakt een lief jongetje ook kans op deze mooie prijs

 3. Ik doe dolgraag mee voor onze dochter! Ze vindt heel veel paardenrassen mooi maar de topper is voor haar toch wel een mooie, grote, glimmende zwarte Fries! Ze heeft een Nintendo Switch maar nog nauwelijks spellen en met het huidige weer (niet altijd aantrekkelijk om buiten te spelen) is deze prijs super welkom! Mochten we winnen, reageren wij echt wel binnen 48 uur!

 4. de lievelingspaarden van onze kinderen zijn willie (met de dikke billie) en kelly (met de dikke bellie). Dat zijn de shetlandpony’s van opa en oma. Wat een feest als we daar weer zijn. Er wordt geknuffeld, geborsteld en soms zelfs op gereden. Wat zou het leuk zijn, als we niet bij opa en oma zijn dat we op de switch verder kunnen genieten van de paarden.

 5. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Helemaal gek op paarden dus deze winnen voor de Nintendo zou ze helemaal te gek vinden. Silverra is haar lievelingspaard op de manege maar van Spirit zijn ze hier ook helemaal fan.

 6. Wat een leuk spel, we hebben vooral jongensspelletjes dus dit is voor mijn dochter erg leuk. Ze is gek op paardjes, in de vakantie heeft zij een keer gereden op blackie en die is nog steeds favoriet. Ook haar witte knuffelpaard heet blackie:-)

 7. Wat een leuke actie!! Zelf altijd IJslandse pony’s gereden en verzorgd dus daar gaat mijn hart naar uit! Onze kleine meid is ook al dol op paarden en zou dit spel geweldig vinden!!

 8. Mijn allerliefste paard was ‘Mentor’ maar die leeft niet meer.
  Nooit meer een paard gevonden die zo lekker reed.
  Heel graag doe ik mee voor mijn kleindochter, die gek op paarden is.
  Zij heeft zelf geen paard, dat kan niet, maar met deze avonturen van Whisper kan ze zich uitleven.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 9. Mijn liefste paard was Feetje. Helaas leeft ze niet meer. Doe graag mee voor mijn nichtje, een echte paardenfan.

 10. Ik doe mee voor míjn dochtertje van 6 die dol op paarden is maar ook op de Nintendo switch. Dus beter kan niet

 11. Wij hebben zelf geen paard(en) maar de meiden zijn er wel dol op. Aangezien wij nog niet zo lang een Switch hebben is dit een leuke manier om een spel er bij te krijgen en als dat over paarden gaat is helemaal te gek natuurlijk.

 12. Ik doe erg graag mee voor mijn dochters, zijn gek op paarden, ze zijn gek op het IJsland paard van mijn zus.
  Doe erg graag mee voor de PS4.

  Groetjes Anneliese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.