Beleef nieuwe avonturen met Whisper: De komst van Ari op de Nintendo Switch of PS4

Beleef nieuwe avonturen met Whisper: De komst van Ari op de Nintendo Switch of PS4

Deze zomer komt één van de grootste wensen van de meiden uit; ze mogen een week op ponykamp. Een week lang mogen ze hun eigen pony verzorgen. De nieuwe avonturen met Whisper (Stormwind) op de Nintendo Switch; Whisper: De komst van Ari kwam dus op het juiste moment. Met dit spel komen ze alvast helemaal in de stemming! Het vorige spel van Whisper was al een groot succes bij de meiden. Naast een reviewexemplaar mag ik ook nog eens een exemplaar weggeven!

Beleef nieuwe avonturen met Whisper: De komst van Ari op de Nintendo Switch of PS4

Vlak nadat wij de Nintendo Switch hadden ontvangen, kregen de meiden de game Whisper van Mindscape. Met veel plezier hebben ze dit spel gespeeld als echte paardenmeisjes. Nu is er dan eindelijk een vervolg met een nieuwe avontuur van de populaire game: Whisper: De komst van Ari.

Whisper: De komst van Ari

De spelers maken kennis met de wees Ari, die van het ene pleeggezin naar het andere is gestuiterd voordat hij bij het landgoed Kaltenbach aankwam. Eenmaal daar vormt ze een speciale band met de zwarte hengst, Whisper (Stormwind), die een schaduw is van zijn vroegere zelf als gevolg van een traumatische ervaring. In de rol van Ari nemen de spelers een groot aantal taken op zich. Ze nemen het op tegen de ambitieuze Isabelle en de genadeloze paardendokter Thordur en helpen uiteindelijk Whisper (Stormwind) te herstellen van zijn trauma en zijn vroegere kracht te herwinnen. Ari moet niet alleen goed kunnen rijden, maar ook bewijzen dat zij overweg kan met pijl en boog.

Ontdek samen met Ari het bevrijdende gevoel van paardrijden in de adembenemende paardensimulatie Whisper: De komst van Ari. Het spel is gebaseerd op de legendarische Stormwindfilm en -boekenreeks. Met deze nieuwe opties zijn er een tal van  spannende mogelijkheden om missies te voltooien. Pijl en boog kan niet alleen gebruikt worden op de rug van je heldhaftige paard, maar ook te voet.

Kenmerken van het spel

  • Volledig Nederlands ondertiteld en voorzien van Nederlandse schermtekst.
  • 5 gevarieerde hoofdmissies en 30 extra missies.
  • Ontdek het spannende verhaal over het landgoed van Kaltenbach, op de rug van je paard of te voet
  • Een tal van mooie, onontdekte gebieden.
  • Nieuwe spannende mogelijkheden, zoals pijl en boog.
  • Een wereld vol adembenemende schoonheid.
  • Nieuwe karakters staan klaar om je te helpen.
  • Er zijn talloze beloningen en collectibles te vinden in de game.

Whisper: De komst van Ari is naast de Nintendo Switch ook verkrijgbaar voor PlayStation 4.

Winactie Whisper: De komst van Ari is gesloten

Houdt jouw kind ook zoveel van paarden en met name van Whisper? Doe dan mee aan deze winactie, want ik mag 1x het spel Whisper: De komst van Ari voor de Nintendo verloten.

De winnaar is

Whisper: De komst van Ari
  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

30 thoughts on “Beleef nieuwe avonturen met Whisper: De komst van Ari op de Nintendo Switch of PS4

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.