Gigantosaurus: Dino Kart Game Nintendo Switch

Lekker racen met Gigantosaurus: Dino Kart Game

Wellicht heb je al eens eerder gehoord van Gigantosaurus. Deze Netflix- / Disney+-serie over 4 prehistorische vriendjes is erg populair bij de kleinste dinoliefhebbers. Speciaal voor deze fans is er nu een nieuwe game op de markt; Gigantosaurus: Dino Kart. Wij ontvingen een exemplaar voor de Switch en probeerden hem uit.

Gigantosaurus

Gigantosaurus is een populaire kinderserie op Netflix en Disney+, gebaseerd op het boek van Johnny Duddle,. In deze serie beleven 4 prehistorische vriendjes een tal van avonturen en proberen een mysterie over een groot, woest wezen te ontrafelen. De nieuwsgierige Mazu, de speelvogel Tiny, de verlegen Bill en de moedige Rocky trotseren samen de grote dinowereld, want hier is er altijd wel wat te beleven, van meteorietenregens, vulkaanuitbarstingen en overal reusachtige loslopende dinosaurussen. Bovenaan staat de grootste dinosaurus van ze allemaal: de Gigantosaurus. De serie heeft 1 seizoen, maar met maar liefst 52 afleveringen van elk 12-13 minuten.

Gigantosaurus: Dino Kart

Rocky, Tiny, Mazy en Bill hebben enge problemen – zoals de meteoor die de vulkaan van Giganto blokkeert! Alleen jij en je dinovriendjes kunnen de puzzels oplossen en de wereld redden – maar je hebt ook de krachten van Giganto nodig! Het einde van elk verhaal is het begin van een superrace naar de volgende zone. Ben jij de dapperste avonturier of de snelste racer?

In het spel Gigantosaurus: Dino Kart kun je door drie verschillende omgevingen racen in Cretacia, zoals door de Savannah, de Jungle en Mount Oblivion Cups. Hierbij kun je speciale vaardigheden opdoen om de race te winnen, waaronder “Giganto’s Roar” – een geluid dat alle tegenstanders binnen een bepaald bereik vertraagt. Spelers die zo snel als een dino over de finish komen, kunnen Jetpack-banen nemen die unieke en leuke lay-outs mogelijk maken om hun vaardigheden te testen. 

Voor het hele gezin

Het spel is speciaal gemaakt om te spelen met het hele gezin. Door de drie moeilijkheidsniveaus voor verschillende leeftijdsgroepen kan iedereen meedoen. Er zijn drie speelmodi, waaronder “play with friends”, waarbij maximaal vier spelers op de bank kunnen samenwerken, zodat het hele gezin plezier heeft. Zelfs de kleinste spelers hebben plezier met de instant racemodus, waarin willekeurig een personage en een circuit wordt gekozen, automatisch sturende en optrekkende karts met teksttips op het scherm, die worden voorgelezen door Mazu de slimme Ankylosaurus, waardoor het spel perfect is voor het hele gezin. Elk personage heeft bovendien zijn eigen unieke voertuigskins, zodat je je favorieten kunt kiezen voordat je gaat racen.  

Gigantosaurus: Dino Kart is nu te koop op Nintendo Switch, PlayStation 4,
PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc.  

Dit vinden wij van Gigantosaurus: Dino Kart Game

De Gigantosaurus: Dino Kart Game is echt een leuk spel voor de jongste spelers en natuurlijk fans van Gigantosaurus, maar dat is natuurlijk niet noodzakelijk. Wat oudere kinderen zullen misschien wat minder enthousiast zijn, want het spel is verder niet heel uitdagend. Maar wel kunnen ze het goed en zelfstandig samen spelen met een jonger broertje of zusje. Het spel is in het Nederlands, maar af en toe zijn er wel teksten waarbij de jongste spelers die nog niet kunnen lezen even wat hulp nodig hebben. Dus heb je een spelcomputer in huis en een jonge Gigantosaurus- of Kart-fan, dan is dit spel zeker een aanrader.

Winactie Gigantosaurus: Dino Kart Game is gesloten

In samenwerking met Day One MPM mag ik een Gigantosaurus: Dino Kart Game voor de Nintendo Switch verloten. De winnaar is bekendgemaakt en ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

47 thoughts on “Lekker racen met Gigantosaurus: Dino Kart Game

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: