De winter is nu wel voorbij, maar we kunnen met Buurman en Buurman nog wel even genieten van de Winterpret. Sinds vorige week is deze bioscoophit van afgelopen jaar nu ook uitgekomen op DVD en te zien On Demand. Zo kun je er thuis nog even lekker voor gaan zitten. Ik mag maar liefst 4 Pathé Thuiscodes verloten. Doe je mee?

Winterpret met Buurman en Buurman op DVD en On Demand

De populaire film Buurman & Buurman Winterpret is de derde bioscoopfilm van de Buurmannen. Met meer dan 150.000 bezoekers in de bioscoop blijven de avonturen van de buurmannen een groot succes. De film bevat zeven verschillende verhalen waarbij Buurman & Buurman elkaar helpen met allerlei klusjes. Van de tuin sneeuwvrij maken en koekjes bakken tot het in elkaar zetten van een indoorsauna. Ook bevat de dvd bonusafleveringen waarin je zelf voor Buurman & Buurman kunt spelen. Kortom boordevol pret!

De winter kan superleuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt het juist voor problemen. De geliefde buurmannen gaan weer op hun eigen manier aan de slag om van alles een succes te maken. Het is weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn.

Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook is het huis versieren moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman.

Genre: kinderfilm, familiefilm, animatie
Lengte: 60 min.
Kijkwijzer: AL
Stemmen Cast: Kees Prins en Siem van Leeuwen
Regisseur: Marek Benes

Winactie Winterpret met Buurman en Buurman op DVD en On Demand is gesloten

Ik heb voor jullie 4x een Pathé Thuiscode liggen om deze film lekker thuis te gaan zien! Doe mee met de winactie en wie weet mail ik ze je wel toe.

De winnaars zijn

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan de andere winacties tijdens de Party Winweken!

Spread the love

27 reacties op Winterpret met Buurman en Buurman op DVD en On Demand

 1. Ja, leuk! Peuter had al een voorstukje hiervan gezien in de bioscoop en was helemaal enthousiast. Het zou leuk zijn als hij hem alsnog kan zien. Ik maak dus graag kans.
  In de winter vind ik het leuk om te schaatsen op natuurijs.

 2. Wij gaan een heerlijke frisse neus halen in de winter om daarna thuis te komen en ons op te warmen met een grote mok warme chocolademelk en een dekentje op de bank!

 3. wat leuk! mijn ene dochter heeft deze film al in de bios gezien. Ze vond het helemaal geweldig. Mijn andere meid wil ook graag kijken. Dan kunnen ze beide voor de tv ;). In de winter doen wij graag lekker samen onder de dekens liggen voor de tv en drinken we gezellig warme chocolademelk

 4. Mijn zoon en dochter kunnen geen genoeg krijgen van Buurman en Buurman. In de winter doen we heel graag spelletjes en zodra er sneeuw is maken we een sneeuwpop.

 5. Hoi. Onze dochter is gek op buurman en buurman.

  In de winter spelen we graag buiten in de sneeuw en maken we sneeuw engelen en sneeuwpoppen en racen we op onze slee door de sneeuw.

 6. Het liefste ga ik in de winter samen met de kids sneeuwpoppen maken. Heerlijk om samen zo’n prachtige pop te maken. En dan samen met de kids deze helemaal mooi aankleden.

 7. De kinderen vinden het heerlijk om in de sneeuw te spelen, sneeuwpoppen maken, met sneeuwballen gooien, en veel binnen spelen als het te koud is.

 8. Ohhh buurman en buurman…daar is mijn zoon grote fan van. In bed liggen de knuffels. En tijdens zijn opname door vrienden 2 buurman rn buurman gehaakte versie gekregen. Gelukkiger kun je hem niet maken. Nu weer veel onderzoeken en kliniek en ziekenhuis inben uit. Zou dit fantastisch zijn voor ontspanning. In de winter graag met sneeuw spelen…maar helaas was dat niet veel afgelopen winter.

 9. In de winter hopen we dat er sneeuw valt zodat we samen met onze dochter Lynn kunnen gaan sleeën!
  Buurman en Buurman is haar favoriet, dus deze film zal ze geweldig vinden!
  Wij gaan duimen… 👍👍👍

 10. In de winter blijven wij lekker binnen, bioscoopje thuis op de bank met film en popcorn. Zoonlief is superfan van buurman en buurman, dit gaat hij zo leuk vinden. Een hele film van zijn helden:)

 11. Ik doe graag mee voor de DVD. In de winter ga ik er graag op uit met mijn kinderen om van de mooie natuur te genieten. Daarna heerlijk onder de dekens op de bank met een warme kop thee (en chocolademelk voor mijn kinderen) en dan een leuke film opzetten.

 12. Jaaa leuk wij doen graag mee, wij spelen het liefst met sneeuw in de winter. En als er geen sneeuw ligt spelen we spelletjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.