Na een bioscoopdate met mijn vriend is het wel weer eens tijd voor een heerlijk hilarische komedie met mijn vriendinnen. Recent is de film The Hustle in première gegaan en nu ook te zien in de Nederlandse bioscopen. De elegante Josephine (Anne Hathaway) leert de nog amateuristische Penny (Rebel Wilson) de kneepjes van het oplichtersvak. Genoeg voer dus voor veel gekke situaties. Voor de liefhebbers heb ik 2 mooie goodiebags klaarstaan met daarin ook vrijkaartjes! Doe je mee?

The Hustle

Het verhaal

In deze hilarische komedie The Hustle volgen we twee vrouwelijke oplichters gespeeld door Anne Hathaway en Rebel Wilson. Zij ontmoeten elkaar per toeval, als ze beiden op weg zijn naar de Franse Rivièra om rijke mannen te vinden, die ze kunnen oplichten. De twee vrouwen zijn totaal verschillend en werken elkaar aanvankelijk tegen. De elegante Josephine (Anne Hathaway) leert de nog amateuristische Penny (Rebel Wilson) de kneepjes van het oplichtersvak.

Dan besluit Penny Josephine te vragen ​​om haar onder haar hoede te nemen en haar de kneepjes van het vak te leren. Dat gaat goed totdat de twee gaan concurreren om een ​​rich tech-wiz genaamd Thomas Westerburg te misleiden.

Te zien in de bioscoop vanaf 16-05-2019
Genre: komedie
Lengte: 94 min.
Kijkwijzer: 12+, geweld, grof taalgebruik

Cast: Anne Hathawa, Rebel Wilson
Producent: Roger Birnbaum, Rebel Wilson
Regisseur: Chris Addison

Winactie The Hustle Goodies is gesloten

Ben jij wel toe aan een avondje even lekker lachen met je vriendin? Ik mag 2x 2 vrijkaarten weggeven voor de film met daarbij een mooie gouden shopper en toilettas.

Gefeliciteerd

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

82 reacties op Hilarische Crime Komedie The Hustle

 1. Ik zou samen met mijn 2 vriendinnen gaan, we kopen wel 1 kaartje bij, we hebben wel een avondje lachen verdiend.

  • Samen met mijn dochter. Even de stress voor het afstuderen vergeten en een avondje ontspannen.

 2. Oh yes! Ik doe graag mee! Ik hou van Rebel Wilson <3 en ik zoek nog een goede stok achter de deur om na bijna 2 jaar weer eens naar de bioscoop te gaan… (laatste x was Bad Moms haha). Probeer al een jaar met een vriendin af te spreken maar steeds vergeten we weer écht te gaan en draait de film al niet meer haha. Dus als we kaarten winnen dan MOETEN we gewoon wel :-p no more excuses! En deze mama's kunnen dat uitje voor zichzelf juist zo goed gebruiken.. dus we proberen t maar een keer!

 3. Oh dat lijkt meteen leuke film. Ga ik vraag naar toe met mijn lieve vriendin Nathalie die ik veel te weinig zie. Samen lachen en samen huilen als we elkaar zien. En samen lachen hebben we wel nodig, nu haar vader ernstig ziek is en mijn zoon gameverslaafd. Even een avond samen genieten…..

 4. Ik doe graag mee aan deze winaktie!
  Als ik zou winnen dan zou ik Marloes meenemen. Na een flinke hustle is er 2,5 jaar radiostilte geweest en nu is ze weer terug in mijn leven. Ik heb haar heel erg gemist en wil graag weer allemaal leuke dingen met haar gaan doen

 5. Ik doe heel erg graag mee! Heerlijk weer eens me time met Chantal, zou heerlijk zijn! En de voorstukken zijn al hilarisch!

 6. Dit lijkt me een geweldige film! En een mooi moment om een afspraakje te plannen met mijn vriendin. 2 in 1 dus😁

 7. Een filmavond met Rebel Wilson met als tegenspeler Anna Hathaway, twee uitersten in 1 film! Lijkt mij een geweldige film om samen met Marloes naartoe te gaan. Ik doe graag mee met deze winactie.

 8. Samen met mijn grappige en lieve collega Chantal!! Ze laat me altijd lachen en is een steun en toeverlaat in het team. Niet zo zwaar tillen aan alles, geeft ze ons mee. Deze film is zeker toepasselijk denk ik en ik neem haar graag mee!!

 9. Ik zou Daniëlle meenemen, een goede vriendin die nu 2 dagen in haar nieuwe huis woont….
  Gisteravond de laatste spullen oververhuisd en vandaag ga ik nog met mijn paardentrailer naar het oude huis om het overgebleven spul naar de stort te brengen en dan is het oude huis LEEG!
  Yeah! ….En ze is hard (lees héél hard) toe aan wat ontspanning!

 10. Ik zou graag met mijn collega/vriendin gaan. Ze zit momenteel niet lekker in haar velletje en kan een avondje lachen goed gebruiken.

 11. Leuk, ik ga graag met mijn zus. Allebei een druk gezin dus afspreken schiet er vaak bij in. Heerlijk om een avondje samen te lachen!

 12. Leuke actie Fleur!! Ik wil graag meedoen en dan samen met Fleur onze jongste dochter (leuke naam hè) naar deze film gaan. Het lijkt mij een leuke film. En altijd leuk om iemand te verrassen!

 13. Oh heerlijk een avondje uit met mijn vriendin, gezellig samen! Over 2 weken is het vader-zoon weekend op de scouting en ben ik gewoon alleen thuis! dat is met al meer dan 10 jaar niet overkomen. Ik ga dus lekker sushi eten en naar de bios met een vriendin en de Hustle lijkt me geweldig 😀

 14. Ik zou heel graag met m’n zus willen gaan. We gaan eigenlijk nooit samen naar de film dus dat lijkt me een keer hoog tijd! En ze verdiend het gewoon om er even een avondje uit te zijn! 💕

 15. Ik zou deze film graag willen zien met mijn vrouw om een heerlijk avondje te lachen met deze schitterende komedie met mijn favoriete speelster Rebel Wilson en natuurlijk Anne Hathaway.Een avondje lachen is goed voor een mens en misschien maak ik wel kans op deze 2 kaarten. Nu maar heel hard duimen.!!!!

 16. Hij lijkt ons heel leuk. Ik wil graag gaan met mijn vriendinnetje. nog een paar daagjes werken dan heeft ze verlof.. dan is dit natuurlijk hartstikke leuk. En ik, zelf mama, heb ook wel zin in een avondje weg.

 17. Wil deze film graag zien met mijn moeder, vind het een super, om in deze moeilijke tijd haar een keer te zien lachen. Heeft ze wel verdiend.

 18. Ik zou super graag samen met mijn beste vriendin na deze film willen gaan. Leuke dagje uit. Ik krijg binnenkort mijn eerste kindje, dan zou ik voor de bioscoop voorlopig geen tijd meer hebben.

 19. Ik wil heel graag met mijn zus naar deze film omdat we wel weer toe zijn aan een gezellig avondje, lekker bijkletsen en bioscoopje pakken! Deze film lijkt mij daarvoor heel leuk

 20. ahhh mama s liefste Jeanieke van Klaveren Berentrots Jeanieke van Klaveren als jij de vierdaagse uitloopt in Nijmegen☀️☺️🙏🏻 maar ik hoop naast je te lopen en dan is het toch wel erg prettig dat je een beetje prettig ruik dus ahh dit is een noodgeval🆘⛔️♥️🤣 want in die gouden toilettas kan vast een hoop in en dan lopen we lekker naar de bios en terug en hebben we de training weer gehad

 21. Lang geleden naar de bioscoop geweest. Deze film lijkt mij heel leuk! Als mama moet ik mezelf af en toe een bioscoopmomentje gunnen.

 22. Ik zou naar deze leuke film graag naar toe willen gaan samen met mijn dochter, Heerlijk genieten samen van de film en er een leuk uitje van maken!!

 23. Yes! Dit lijkt me een geweldige film. Het wordt in ieder geval lachen, gieren en brullen met Rebel Wilson. Ik ben een grote fan van haar sinds ik haar zag in de hilarische film Bridesmaids. Ik neem natuurlijk mijn beste vriendin Hanna mee die me door dik en dun steunt en met wie ik ook al van alles en nog wat mee heb gemaakt 🙂

 24. Lijkt me waanzinnig om deze met mama in de bios te gaan zien! Zij steunt mij altijd enorm en verdient dit prachtige cadeautje <3

 25. Heerlijk ik zou graag samen eens een keer lekker met mijn moeder op stap willen. Even samen moeder dochter dagje ook al zijn we beide een dagje ouder. We moeten nog samen steeds kunnen genieten :-)!!

 26. Die Rebel Wilson, wat een geweldige actrise,lig altijd in een deuk om haar. Samen met een vriendin een avondje genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.