We kunnen ons het met dit weer bijna niet meer voorstellen, maar over een tijdje is het weer tijd om gezellig samen op de bank te kruipen voor de TV. Op 11 september komen er dan ook weer 2 leuke kinder-DVD’s uit van de Nickelodeonhelden Paw Patrol & Shimmer and Shine. Ik heb kunnen regelen dat er alvast een exemplaar voor je gereserveerd wordt. Doe mee met de winactie en maak kans.

Nieuwe avonturen van Paw Patrol & Shimmer and Shine op DVD

Ultieme Reddingen

Paw Patrol Volume 21: Ultieme Reddingen

Dat de Pups van Paw Patrol populair zijn en blijven, wordt wel bewezen met alweer de 21e DVD vol met avonturen van deze hondjes. Op de DVD vind je de ultieme reddingen. Zo maak jij je samen met Marshall en zijn team klaar om met de ultieme brandweerwagen een vuurspugende robot te helpen. Ga daarna met Skye en Chase mee op hun eigen Ultieme Reddingsmissies!

Paw Patrol: Ultieme Reddingen bevat de volgende afleveringen:
* Ultimate Rescue: Pups Save the Royal Kitties – De Royal poesjes worden op weg naar Adventure Bay gekidnapt voor een speciaal bezoek. Ryder heeft alle pups nodig om Chase te helpen deze zaak te onderzoeken in een ultieme politieredding.
* Ultimate Rescue: Pups Save the Tigers – Bij het zoeken naar ongrijpbare toptijgers vallen de Turbots in een grot diep in een vulkaan; de PAW Patrol voert een parachutisten-achtige redding uit Skye’s ultieme helikopter.
* Ultimate Rescue: Pups Save the Movie Monster – De jaloerse burgemeester Humdinger probeert de productie van Adventure Bay Monster Movie naar Foggy Bottom te trekken door het mechanische filmmonster te besturen, maar hij heeft geen controle over de vuurspuwende robot.
* Pups Save an Ace – De favoriete stuntpiloot van Skye, Ace Sorensen, gaat naar Adventure Bay om een ​​fantastische luchtshow op te zetten. Vlak voor aankomst loopt ze tegen een motorstoring aan! Het is aan Skye en de PAW Patrol om Ace en haar vliegtuig te redden zodat de show kan doorgaan!
* Pups Save a Pony – Een nerveuze pony raakt verdwaald als hij bang wordt en dan loopt de PAW Patroller vast tijdens de redding van de pony.

Flight of the Zahracorns

Shimmer & Shine Volume 9: Flight of the Zahracorns

Op alweer hun negende dvd-release nemen de genies in training Shimmer & Shine en hun vriendin Leah je mee naar Zahramay Skies voor 7 nieuwe avonturen. Leer alles over sterrenstofmagie, ontdek de betoverende sterren van Zahramay Skies em doe aan de Zahracorn-race De avonturen van Shimmer en Shine zijn altijd gevuld met magie en waardevolle lessen.

Shimmer and Shine: Flight of Zahracorns bevat de volgende afleveringen:
* Welkom bij Zahramay Skies – Shimmer, Shine en Leah reizen naar de magische wereld van Zahramay Skies om de Stardust Princess te ontmoeten en meer te weten te komen over haar magie.
* Pets to the Rescue – Wanneer de meisjes en hun huisdieren Zahramay Skies bezoeken, ontdekken ze dat hun huisdieren vleugels hebben en kunnen vliegen.
* De Zahra-ster – Nadat de magie van de Zahra-ster Shimmer binnenkomt en de juwelen van Zahrora, moeten Shimmer, Shine en Leah de magie teruggeven aan de ster zodat de Zahracorns hun weg naar huis kunnen vinden.
* Rainbows to the Rescue – Wanneer Zeta een drankje gebruikt om te voorkomen dat alle sterren in Zahramay Skies vliegen, maakt het per ongeluk een einde aan alle vliegmagie.
* Zahracorn Tickles – Nadat Zeta ontdekt dat Shimmer, Shine en Leah deelnemen aan een Zahracorn-race, besluit ze dat ze een Zahracorn nodig heeft zodat ze ook aan de race kan deelnemen.
* De Zahracorn-salon – De meisjes nemen Adara’s Zahracorn naar de salon, maar wanneer ze bang wordt, is het aan hen om haar te vinden.
* The Dragon Zahracorn – Shimmer, Shine en Leah gaan samen met Shaun, een Cloud Genie, op zoek naar een mythisch wezen. Terwijl ze aanwijzingen ontdekken die hen dichter bij het wezen brengen, raken ze per ongeluk gevangen tussen twee bewegende landmassa’s, waardoor Shaun zich afvraagt ​​of de reis het waard was.

Beide DVD zijn vanaf 11 september verkrijgbaar bij o.a. Bol.com

Winactie DVD pakket Paw Patrol & Shimmer and Shine is gesloten

Beide DVD’s mag ik weggeven in een pakketje. Kijken jouw kinderen ook zo graag naar deze Nickelodeon TV-helden? Doe dan mee aan de winactie. De winnaars is:

 • De winnaar zal ik persoonlijk de winnaar sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

74 reacties op DVD Tip | Nieuwe avonturen van Paw Patrol & Shimmer and Shine op DVD

 1. Super leuk voor onze dochter Noor al zal onze dochter Lotte ook al graag meekijken. Noor vindt eigelijk veel leuk om te kijken al heeft Shimmer and Shine een streepje voor met de eenhoorns erbij

 2. Onze kleindochter is helemaal gek van shimmer en shine,ze wil er steeds naar kijken en oma kijkt dan mee, vindt ze zo gezellig😄

 3. Liselotte is al zeker 2 jaar fan van Paw Pawtrol. Dit jaar stond zelfs haar vijfde verjaardag in dit thema. Zo leuk vindt ze het! Ik waag graag een kansje!

 4. Wat super leuk. Beide dvd’s zullen hier in de smaak vallen. Maar om het leuk te houden voor ons zoontje ga ik voor de paw patrol die vind zijn zus ook leuk om te kijken. En ons zoontje is een echte paw patrol fan hij is ook naar hun show geweest💙

 5. Wat een geweldig pakket! Onze dochter is groot fan van Paw Patrol. De speelset van de pups is hier haar favoriet.
  Maar Shimmer en Shine komen ook geregeld voorbij bij Nick jr. De zoete shampoo maakt ieder haartje weer fris en fruitig.
  Nu hopen dat mijn toverspreuk gaat helpen bij het winnen van dit super pakket;

  Boomshalamaan, en het pakket komt eraan…..💥

  😁

 6. Zo moeilijk! Ze houden allebei ontzettend van Paw Patrol EN Shimmer and Shine, maar misschien toch net ietsje meer van Paw Patrol.. Wij doen graag mee, zouden ze super vinden!

 7. Ons dochtertje van zeven vind paw patrol helemaal geweldig. Ze heeft sinds kort ook een tv-tje met dvd speler op haar kamer zodat ze zich even kan terug trekken. Een nieuwe dvd zou geweldig zijn voor haar!

 8. Mijn zoontje vond (stiekem nog wel) Paw Patrol helemaal geweldig. Nu kijkt mijn dochtertje het met veel plezier. Shimmer & Shine kijkt ze ook steeds vaker valt me op.

 9. Superleuke actie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes. Oeh dat is een lastige vraag. Ze kijken het beide eigenlijk graag. Maar als ik moet kiezen dan zeg ik Paw Patrol omdat 1 van mijn dochtertjes daar helemaal gek van is. Deze nieuwe film zullen ze ook weer geweldig vinden

 10. Mijn kleuter vindt Paw Patrol machtig interessant. Hij heeft het nog nooit gezien, maar wijst de plaatjes altijd aan op tassen enzo in winkels. Hij zou het dus wel leuk vinden om te winnen!

 11. Hier zijn ze allebei gek van de Paw Patrol. En als ik eerlijk ben: pappa zelf vindt het helemaal niet vervelend om mee te kijken! Dus daar doen we graag voor mee 🙂

 12. MAMA heeft het LIEFSTE dat de kinds naar Shimmer & Shine kijken in NL talig, hier is tenminste geen onnodig geweld. Doe dus graag mee.

 13. bij onze dochter is shimmer en shine erg favorite, en kijkt ook graag naar paw patrol, zelf haar ppaw patrol shortama is erg geliefd

 14. Oh..

  Julia houdt van allebei, maar Shimmer en shine is favoriet!

  10-9 is ze jarig.. dus we proberen een extra verjaarscadeau te winnen..

  Groetjes
  Anna

 15. Oh, mijn meiden zijn dol op beide series!
  (Was een maandje gratis extra kinder tv zenders, zo blij elke keer als Paw Patrol of Shimmer en Shine voorbij kwamen 🙂 )
  De pups vinden ze heel leuk en stoer en het is cool dat ze aardig zijn en steeds mensen en dieren redden. En Shimmer en Shine zijn gewoon heel schattig!

 16. Ik kan niet bijna niet kiezen. Mijn zoon is helemaal fan van Paw Patrol en mijn dochter van Shimmer & Shine. Ik zou dan toch gaan voor Flight of the Zahracorns, Shimmer & Shine en eenhoorns in één. Zullen ze allebei te gek vinden….. of toch….

 17. Laat weten wat ze het liefst kijken……,……………….,….,,,……………..

  Pffff… Geen idee ze zijn echt mega fan van beide….,

 18. Whaaa dat is bij mijn jongste per dag verschillend. De ene dag een dikke “NEE” voor Paw Patrol en een uur later drama omdat ze het niet kijkt. En dat is met Shimmer and Shine eigenlijk hetzelfde; maar daar kijkt grote zus dan ook nog wel naar. Dus als ik moet kiezen ga ik voor S and S.

 19. Shimmer & Shine vind mijn dochter geweldig!
  Mijn zoon was fan van Paw Patrol maar nu hij bijna 10 is kijkt hij soms nog wel eens mee met zijn zusje maar gewoon omdat zij kijkt… (durft niet zeggen dat hij het stiekem nog leuk vindt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.